به گزارش امید به نقل از خبرگزاریها، مصطفی کواکبیان در دوازدهمین گردهمایی حزب مردمسالاری در مجتمع آدینه با اشاره به گزارشهایی از فعالیتهای این حزب در انتخابات گذشته گفت: حزب مردمسالاری نشستهای سیاسی مختلفی را برگزار کرده و فعالیتهایی را انجام داده است که به دلیل ضیق وقت نمیتوان به همه آن اشاره کرد. سال گذشته یکی از سالهای پرازدحام حزب مردمسالاری بود و حدود 30 برنامه بعد از کنگره یازدهم برگزار کردیم که اغلب حول بحث انتخابات ریاست جمهوری بود.
وی در ادامه با بیان اینکه فعالیتهای در خصوص جبهه اصلاحطلبان داشتیم، گفت: معتقدیم منشور حقوق شهروندی پس از طی مراحل قانونی و تصویب دولت و مجلس باید قوانین بسیار مهمی را برای اجرایی کردن آن پیشبینی کرد که حقوق شهروندی دکوری و تزئینی نباشد.
وی ادامه داد: به طور مثال قانون انتخابات، قانون احزاب، قانون مطبوعات، مسائل مربوط به حریم خصوصی و قوانین مربوط به جرم سیاسی باید اصلاح شود تا منشور حقوق شهروندی به عنوان منشوری جامعنگر بتواند همه مسائل را دربرگیرد.
کواکبیان ادامه داد: اینکه یکباره نردبان آتشنشانی باز نمیشود و یا جادههای ما ایمن و سالم نیستند و مردم ما باید جادههای ایمن و سالم داشته باشند و توجه به سیره عملی امامان معصوم(ع) و امام راحل(ره) و... همه باید در این قانون دیده شود و در حقوق شهروندی لحاظ شود.
دبیرکل حزب مردمسالاری در ادامه سخنان خود اظهار داشت: از همینجا از همه مسئولان قضایی، مسئولان شورای امنیت ملی بخصوص سردار شمخانی، مسئولان اجرایی بخصوص رئیس شورای امنیت ملی و رئیس جمهور آقای حسن روحانی و فراتر از همه اینها از مقام معظم رهبری درخواست میکنیم هرچه زودتر تکلیف حصرها را تعیین بفرمایند و معتقدیم این کار میتواند در سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی و در صلح و صفا صورت بگیرد.
کواکبیان خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای حسن روحانی که 5، 6 ماه گذشته در مصاحبه با یکی از رسانههای خارجی اعلام کردید که الیالابد اشخاص نمیتوانند در زندان باشند، باید زودتر برای این مسئله فکری کرد.
وی در ادامه به بحث قانون احزاب اشاره کرد و گفت: متاسفانه طی چند ماه گذشته هیچ اتفاق تازهای در این زمینه نیفتاده و جلسهای که با وزارت کشور داشتیم، مصداق همین مسئله که نشستند و گفتند و خوردند و برخواستند، بود و فایدهای نداشت البته قرار است جلساتی برگزار شود.
کواکبیان ادامه داد: باید بحث یارانه احزاب، اصلاح پیشنویس قانون احزاب بخصوص فعالیت خانه احزاب مطرح شود و تاکید داریم خانه احزاب باید طی ماههای آینده و قبل از سال جدید راهاندازی شود و اگر میخواهیم توسعه سیاسی در این کشور به شکل جدی انجام شود، این مسئله باید زودتر راهاندازی شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه دهکهای پایین جامعه این روزها بسیار تحت فشار اقتصادی قرار دارند، گفت: دولت و مجلس در این ایام درگیر بودجه 93 هستند و ما نیز موافق این طرح هستیم که یارانهها به شکل غیرنقدی به مردم و به طبقات و دهکهای ضعیف جامعه پرداخت شود اما شناسایی دقیق و عدالتگونه توزیع آن جای نگرانی و دغدغه دارد که دولت در این خصوص باید حواسش جمع باشد.
وی گفت: نباید اینگونه باشد که اگر احمدنژاد از عدالت اجتماعی دم زد و کشور به این فلاکت رسید، دیگر نباید از عدالت اجتماعی دم بزنیم و تحقق عدالت اجتماعی به شکل درست آن مسئلهای است که باید به آن توجه کرد.
کواکبیان در ادامه گفت: این را به برخی از افراطیون که در خصوص دیپلماسی دولت مسائلی را مطرح میکنند، میگویم و آن این است که عرض میکنم آلترناتیو شما همان روش احمدینژاد است و غیر از این نیست و اگر این روش ادامه داشت، گزینهای که میگویند روی میز است، تاکنون اتفاق افتاده بود.
دبیرکل حزب مردمسالاری تاکید کرد: بنده 11 وزیر را در مجلس هشتم به صحن علنی کشاندم اما یک بار هم به خطوط قرمز نظام اشاره نکردم و نگفتم آقای جلیلی چرا با خانم اشتون اینگونه نشستید و یا چرا آنگونه ننشستید. مگر اینها منافع ملی ما نیست. مقام معظم رهبری حتما از کم و کیف مذاکرات مطلع هستند و شما کاسه داغتر از آش نباشید.
وی تاکید کرد: اگر قرار است منافع ملی رعایت شود و دیپلماسی براساس منافع ملی باشد، حتما این مسئله در کشور اجرا میشود.
کواکبیان در پایان به حضور عارف در این گردهمایی اشاره کرد و گفت: دکتر عارف شخصیتی وارسته، دوستداشتنی و حقیقتا عارف هستند و حقیقتا اگر موضعگیری به جای ایشان نبود، معلوم نبود دولت تدبیر و امید امروز در چه وضعیتی بود و در جلسه امروز و حضور ایشان به نوعی قدردانی از موضعگیری ایشان است.