به گزارش امید به نقل از سلام نو،بابک بهادری یکی از فعالین جوان اصلاحطلب نزدیک به دکتر عارف در این رابطه گفت: دوران حضور اصلاحطلبان در دولت همانند ساير دولتها، دارای نکات مثبت و منفی و ضعفها و قوتهايی است. بنابراين نقد گذشته اگر با نگاه به آينده باشد قطعا مفيد خواهد بود، اما اگر به قصد مچگيری و متهم کردن يکديگر باشد نهتنها مفيد نخواهد بود، بلکه باعث ايجاد انشقاق و تفرقه ميان نيروهای اصلاحطلب میشود. نقد منصفانه بايد با در نظر گرفتن همه جوانب و به دور از تعصب باشد و در فضایی کارشناسی و به دور از بحثهای جناحی و سياسی انجام پذيرد.
وی افزود: به نظر من مهمترين نقد به جريان اصلاحطلبی در درجه اول، عدم حفظ احزاب، تشکلها، نهادها و سازمانهای مردمی در جهت نهادينه کردن اصلاحات در جامعه است. اصلاحطلبان بعد از پيروزی در دوم خرداد سال هفتاد و شش نتوانستند سرمايه اجتماعی ايجاد شده را به درستی مديريت کنند و اين امر باعث شد که در انتخابات سال هشتاد و چهار زمينه پيروزی رقيب فراهم گردد که بايستی بحثهای دقيق و کارشناسی با نگاه به آينده صورت گيرد. همچنين تندروی برخی زير چتر گفتمان اصلاحات ديگر نقد وارد به اين جريان است که بايستی در فضایی آرام و به دور از پيشداوری مطرح و بررسی شود.
رئیس ستاد پویش امید حامی عارف در انتخابات اخیر تصریح کرد: قطعا حضور نسل دوم اصلاحطلبی به دليل نقش و جايگاه آنان در سالهای آينده در مديريت کلان کشور بسيار لازم و ضروری است، زيرا در سالهای آينده قطعا نسل اولیها نخواهند توانست بدون حضور و کمک جوانان امروز در جهت توسعه کشور گام بردارند. بزرگترها بايستی با انتقال تجربيات گذشته به جوانان و بررسی و مطرح کردن اشتباهات جريان اصلاحطلبی بويژه در برهههای حساس مديرانی متخصص و متعهد تربيت نمايند.
بهادری افزود: نسل دوم اصلاحطلبان بايستی همه ويژگیهای مثبت نسل اولیها را داشته باشند و سعی کنند تا اشتباهات گذشتگان را مرتکب نشوند. نسل دوم اصلاحطلبان بايد در راستای نهادينه کردن اصلاحات بکوشند و از تندوری پرهيز کنند.
این فعال جوان اصلاحطلب تاکید کرد: جوانان از همان ابتدای دوران شکوفایی جنبش اصلاحات در صحنه حضور داشتند و در مقاطع مختلف نقش خود را به خوبی ايفا کردند و سهم عمدهای در پيروزی گفتمان اصلاحطلبی داشتند. برخی اتفاقات از جمله رويدادهای سال هشتاد و چهار و پيروزی آقای احمدینژاد و پس از آن اتفاقات سال هشتاد و هشت، جوانانی را که روزگاری حماسه دوم خرداد را آفريدند سرخورده و نااميد ساختند و نسلی که آماده بود تا پس از پشتسرگذاشتن روزهای سخت بتواند سهمی در مديريت حوزههای مختلف در کشور داشته باشد به حاشيه رانده شد.
بهادری در پایان گفت : بزرگان اصلاحات بويژه دولتمردان بايستی همه تلاش خود را برای حفظ و توسعه سرمايه عظيم جوانان به کار گيرند و سعی کنند تا جوانان به حاشيه رانده نشوند. اگر از اين ظرفيت عظيم استفاده نشود قطعا در سال 1400 کشور با مشکلات جدی مديريتی مواجه خواهد بود و اين در حالی است که رقيب جريان اصلاحطلبی تا حدی توانسته به جوانان ميدان دهد و در مجموع در تربيت نيروهای جوان موفق عمل کرده است و اين زنگ خطر و هشداری است برای نسل اولیهای اصلاحطلب.