ناصری ادامه داد: البته از آنجایی که احمدی نژاد مقداری پایگاه اجتماعی در میان مردم دارد لذا حضور ایشان در انتخابات تا حدی باید قابل تامل باشد اما اینکه بگوییم آرا شهری کاملا در اختیار احمدی نژاد و نزدیکانش است اصلا صحیح نیست. اصلاح طلبان تنها به دنبال این هستند که انتخاباتی رقابتی و سالم داشته باشیم و امیداوریم در انتخابات از منابع مالی تمیز و غیر دولتی استفاده شود.
عبدالله ناصری در خصوص برخی احزاب تازه تاسیس اصلاح طلب و بهره گیری از ظرفیت های این احزاب در انتخابات مجلس دهم، گفت: برخی از احزاب اصلاحطلب درخواست عضویت در شورای راهبردی را دارند مانند حزب اتحاد ملی و حزب ندای ایرانیان. طبق ماده 10 قانون احزاب اگر صلاحیتشان احراز شود به طور طبیعی مجوز خواهند گرفت و فعالیتشان را آغاز خواهند کرد. آنچه که مهم است این است که شورای راهبردی اصلاحات در واقع مشوق شکلگیری احزاب چه در دل اصلاحات و چه در دل اصولگرایی است زیرا هرچه احزاب تکثر پیدا کنند شفافیت در عرصه انتخابات نیز بیشتر و بهتر خواهد شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب، هرگونه ائتلاف اصلاح طلبان با اصولگرایان معتدل را رد کرد و گفت: اصلاحات با هیچ یک از جریانهای اصولگرایی قصد نزدیکی و ائتلاف ندارند، اما ممکن است مانند انتخابات ریاست جمهوری سال 92 شرایطی ایجاد شود که برخی از افراد که شناسنامه اصولگرایی، مشی اعتدالی و اولویت منافع ملی را دارند در لیست اصلاحات قرار بگیرند.
وی همچنین تصریح کرد: دولت از آنجایی که با رای اصلاحات روی کار آمده است طبیعتا هماهنگ با اصلاحات خواستار مجلسی اصلاحطلب و مخالف مجلس فعلی است. دولت نیز فقط مجری قانون است و مسئولیت نظارت بر انتخابات را برعهده دارد.
عضو بنیاد باران، انتخابات آزاد و شفاف را شرط ورود اصلاح طلبان به مجلس دانست و خاطرنشان کرد: اگر انتخابات شفاف، آزاد و کاملا قانونی پیش برود بیشک مجلسی اصلاح طلب را خواهیم داشت که طبیعتا ریاست آن نیز بر عهده یک اصلاحطلب خواهد بود.
این چهره سیاسی اصلاح طلب افزود: اگر آقای عارف وارد انتخابات مجلس شوند بیشک بیشترین آراء را برای ریاست مجلس دهم در اختیار خواهند گرفت؛ زیرا یکی از بهترین گزینههای اصلاحطلبان است.