- کد مطلب : 2100 |
- تاریخ انتشار : 28 مهر, 1392 - 09:35 |
- ارسال با پست الکترونیکی
انتقاد سایت حامی دولت از تفییر لیست وزرای پیشنهادی در دقیقیه 90
به گزارش امید،در گزارش این سایت خبری آمده است:
خبر کوتاه بود و فوری، بالاخره سه وزیر پیشنهادی برای وزارتخانه های کلیدی و تاثیر گذار « ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و وزارت علوم تحقیقات و فناوری» از سوی دکتر حسن روحانی به مجلس معرفی شدند.
ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری خبر را چنین نقل کرده است: دفتر رئيس جمهوري اسلامي ايران، نامه حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني مبني بر معرفي وزراي پيشنهادي دولت تدبير و اميد براي تصدي وزارتخانه هاي «آموزش و پرورش»،« علوم، تحقيقات و فناوري» و «ورزش و جوانان» را جهت بررسي صلاحيت آنان از سوي نمايندگان مجلس به دفتر علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي، ارسال كرد.
این خبر بصورت طبیعی باید پایان بخش انتظارها و نقطه اختتامی بر شایعات باشد اما نحوه چینش خبر و عدم معرفی سه شخصیتی که قرار است این سمت ها را عهده دار شوند، نکته کلیدی و حلقه گمشده این پازل است که می تواند با توجه به روند طی شده در این خصوص در سپهر سیاسی و طی چند ماه گذشته سئوالاتی را در اذهان ایجاد کند.
پیش بینی قریب به اتفاق تمامی کارشناسان و آشنایان فن و چهره های نزدیک به دولت و حتی تصریحات و تاکیدات گاه و بیگاه مقامات دولتی و همچنین اشارات و نحوه عملکردهای سرپرستان این سه وزارتخانه حاکی از آن بود که این سه نفر برای تصدی سمت وزارت به مجلس معرفی خواهند شد.
حال عدم نام آوری از این افراد و تنها اکتفا به خبر ارسال نامه این شائبه را قوت بخشیده که شاید در آخرین لحظات و در روزهای پایانی چرخشی ناگهانی رخ داده و نام یکنفر از سرپرستان از لیست وزرای پیشنهادی بیرون آمده باشد.
این نکته بیش از هر وزارتخانه و هر گزینه ای می تواند معطوف به وزارت علوم و پرفسور جعفر توفیقی گزینه نام آشنا برای این وزارتخانه باشد.
در طول چند ماه گذشته هجمه سنگینی از سوی رسانه های خاص برای عدم معرفی دکتر توفیقی به مجلس براه افتاده بود و حتی چند ساعت پیش خبرگزاری فارس خبری را مبنی بر تغییرات در لیست افراد معرفی شده انعکاس داده بود.
حال اگر این اتفاق بوقوع پیوسته باشد این تغییر ناگهانی نمی تواند هیچ وجه خوشی را در انظار و افکار عمومی به همراه داشته باشد چرا که رئیس جمهوری پیش تر با صراحت گفته بود فردی نیست که در فشار تصمیم بگیرد و تغییری در مواضع خود بدهد.
نکته دیگر آنکه این تغییر ناگهانی بی گمان در شان و شخصیت یک چهره سیاسی و علمی شناخته شده ای چون جعفر توفیقی هم نیست و نمی تواند تامین کننده نظر قاطبه جامعه دانشگاهی کشور که با وی و سبک مدیریتی اش در طول این مدت هماهنگ شده بودند نیز باشد.
در این میان شایعات جسته و گریخته ای هم مبنی بر معرفی دکتر فرجی دانا معاون پیشین وزارت علوم در دولت اصلاحات نیز شنیده می شود.
حال باید منتظر ماند و دید که بالاخره با رونمایی از اسامی این افراد چه کسانی برای تصدی این سمت از سوی پاستور به بهارستان معرفی شده و عاقبت قطار دولت با ظرفیت کمال بر مدار خدمتگزاری قرار خواهد گرفت.
افزودن نظر جدید