تداوم حمايت‌ها از فرجي دانا در فضاي حقيقي و مجازي

همزمان با اعلام خبر طرح استضياح وزير علوم از سوي 50 نفر از نمايندگان مجلس ، موج حمايت از وزير علوم نيز در سطح جامعه شكل گرفت ، حمايت‌هايي كه به شكل حقيقي و مجازي انجام شد و در آن بيش از 1000 نفر از اساتيد دانشگاهي و اعضاي هيات علمي با امضاي نامه‌هاي متعدد خطاب به روساي جمهور و مجلس حمايت خود از فرجي دانا و مخالفتشان با تصميم نمايندگان مجلس را اعلام كنند .

به گزارش امید به نقل از تدبیر24،گروهي ديگر از  نمايندگان به نام مجلس از جمله علي لاريجاني نيز وارد گود شده و تلاش كردند تا گروه 50 نفره نزديك به تفكرات جبهه پايدري از تصميم‌شان منصرف شوند و حالا گرچه به نظر مي‌رسد نتيجه اين اقدامات موثر بوده و نمايندگان خواستار استيضاح،  تا اطلاع ثانوي كه احتمالا يك ماه يگر باشد از اقدامشان منصرف شده‌اند ، اما موج عظيمي از حمايت‌ها از وزير علوم در فضاي مجازي به راه افتاده است و شمار دنبال كنندگان كمپيني كه با هدف نه به استيضاح وزير و با عنوان " كمپين حمايت از دكتر رضا فرجي دانا " ايجاد شده طي حدود يك هفته از مرز 11 هزار كاربر گذشته است.
گروهي ديگر از فعالان فضاي مجازي نيز اقدام به انتشار نامه‌اي به الياس نادران از نمايندگان تهران در مجلس و طراحان اصلي طرح استيضاح كرده‌اند و از كاربران فضاي مجازي خواسته‌اند كه با امضاي اين نامه شمار حاميان وزير علوم را افزايش دهند. در بخشي از نامه كه با عنوان " نامه سرگشاده جمعي از مردم به الياس نادران" در بخش اسناد گوگل منتشر شده ، خطاب به اين نماينده مجلس آمده است: « ما نمی‌دانیم چرا درست زمانی که بحث رسیدگی به فسادهای وزارت علوم به خصوص در قضایای بورسیه‌ها مطرح شد، ندای استیضاح وزیر از جانب شما بلند شد. اما می‌خواهیم از الیاس نادران که همواره خود را طرفدار عدالت و مبارزه با فساد نامیده، چند سوال بپرسیم، سوالاتی که پاسخ آنها اذهان ما را نسبت به اهداف شما از استیضاح روشن خواهد کرد»
سپس در بخش سوالات اين نامه چند سوال از نادران پرسيده شده كه از جمله آن مي‌توان به پرسش از نادران درباره موضعش پيرامون اعزام 73 دانشجو با معدل زیر 14 کارشناسی و اعزام 70 دانشجو با معدل کارشناسی ارشد زیر 16 به خارج از کشور ، جذب 228 نفر با معدل کارشناسی زیر 14 و جذب 305 دانشجوی بورسیه خارج به داخل با معدل کارشناسی ارشد زیر 16،  انتقال بورسیه 235 دانشجوی بورسیه خارج به داخل و ...  در دولت محمود احمدي نژاد اشاره كرد كه در آن نويسندگان نامه از نادران خواسته‌اند كه پاسخ دهد آيا اين اقدامات موجب اخلال در روند رشد علمی کشور نشده؟!
در اين نامه سوالات ديگري نيز از الياس نادران پرسيده شده و نويسندگان حتي اين احتمال را نيز داده‌اند كه شايد وي تحت تاثير رفاقتي كه با فرهاد رهبر ، رييس سابق دانشگاه تهران داشته حضور فعالي در ماجراي استيضاح فرجي دانا در اين شرايط داشته است. سوال كنندگان از اين نماينده مجلس رضافرجي دانا را غير سياسي‌ترين وزير كابينه و شخصیتی «علمی» که امروز محور مبارزه با فساد در وزارتخانه است، دانسته‌اند و در بخش ديگري از متن نامه‌خود نوشته‌اند: «امروز بسیار از محافل رسمی و غیررسمی شنیده می‌شود که مشکل اصلی با وزیر علوم، نه حتی در قضیه محروم از تحصیلان، که عمدتا در قضیه «بورسیه ها» و «عزل و نصب ها» است و این دو قضیه به دو اصل مهم «عدالت» و «دموکراسی» باز می‌گردد. تاسف‌بارتر آنکه نمایندگان استیضاح‌کننده در روزهای گذشته از وزیر علوم خواسته اند تا پنج نفر از معاونین وزارتخانه را تغییر داده و 20 درصد روسای دانشگاه‌ها توسط نمایندگان مجلس تعیین گردد. آیا شما چنین مطالباتی را دخالت برخی نمایندگان در کار دولت نمی‌دانید؟ ما از شما انتظار داشتیم دوشادوش مسئولین وزارت علوم تا روشن شدن تکلیف همه بورسیه‌ها و جذب های غیر قانونی بایسیتید و به عنوان یک دانشگاهی از حق اساتید دانشگاه برای تعیین روسای دانشگاه، دانشکده و گروه های آموزشی دفاع کنید. حقی که در دولت گذشته به کرات در هر سه سطح نادیده گرفته می‌شد.»

اين افراد در پايان نامه خود كه تا كنون با امضا هزار نفر ازشهروندان و كاربران اينترنت همراه بوده از الياس نادران خواسته‌اند كه صرف نطر از عملي شدن يا نشدن احضار وزير به مجلس، اين نماينده به سوالات آنان به عنوان بخشي از مردم ايران كه صدايشان كمتر شنيده مي‌شود پاسخ دهد و احتمالا پاسخشان را نيز بشنود.

افزودن نظر جدید