فرجام شاعري كه رييس‌شد

علي معلم‌دامغاني، رييس فرهنگستان هنر، جاي خود را به معاون امور هنري‌اش داد تا عليرضا اسماعيلي با نامه رياست‌جمهوري، سرپرست فرهنگستان شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، زهرا مهاجري، مديركل روابط عمومي فرهنگستان هنر با رد خبر استعفاي علي معلم‌دامغاني از سمت خود كه در شبكه‌هاي اجتماعي منتشر شده است، كناره‌گيري رييس فرهنگستان را ناشي از نامه رياست‌جمهوري و معرفي سرپرست براي فرهنگستان دانست.

مهاجري با اشاره به متن اين نامه اظهار داشت: «در اين نامه آمده است كه با اذن رييس‌جمهوري و انقضاي دوره مسووليت آقاي معلم، معاون امور هنري او يعني آقاي اسماعيلي سرپرست فرهنگستان است.» بر اساس گفته‌هاي مديركل روابط عمومي فرهنگستان هنر، حكم رياست براي عليرضا اسماعيلي صادر نشده است. علي معلم‌دامغاني، ۲۰ دي‌ماه ۱۳۸۸ (حدود ۹ سال قبل) كار خود را به عنوان رييس فرهنگستان هنر آغاز كرده بود.

گفتني است كه صدور حكم رياست فرهنگستان هنر بر عهده رييس‌جمهور است. اما حكم آقاي اسماعيلي از سوي محمود واعظي رييس‌دفتر نهاد رياست‌جمهوري صادر شده است.

علي معلم دامغاني كه ٩ سال پيش و پس از وقايع پرحرف و حديث انتخابات رياست‌جمهوري سال ١٣٨٨ به جاي ميرحسين موسوي، به رياست فرهنگستان هنر رسيد ديروز با نامه‌اي از سوي نهاد رياست‌جمهوري با اين منصب وداع گفت و جايش را به معاون هنري خود سپرد. در زمان منصوب شدن علي معلم به اين سمت، بسياري از فعالان فرهنگي و حتي عده‌اي از دوستان نزديكش، او را از پذيرش اين مسووليت بر حذر داشتند. به باور منتقدان، قبول اين مسووليت از سوي ايشان آن‌هم در آن برهه حساس به حيثيت شاعري معلم لطمه وارد مي‌كرد اما با اين حال، معلم ٩ سال بر كرسي فرهنگستان هنر تكيه زد.

مديريتي كه در تمامي اين سال‌ها با اما و اگرهاي فراواني روبه‌رو بود و نارضايتي بسياري از كاركنان آن مجموعه را در پي داشت. بدون شك پس از اين، امكان بيشتري براي نقد و بررسي منصفانه علي معلم و مجموعه مديريتي پيش از او وجود خواهد داشت.

افزودن نظر جدید