متن و حاشیه دومین نشست فراکسیون امید+متن کامل سخنان دکتر عارف

دومین نشست هم اندیشی منتخبان فراکسیون امید جهت انتخاب رییس و هیات رییسه موقت شورای مرکزی این فراکسیون برگزار شد.

به گزارش امیدنامه، ابتدای این مراسم هیات‌رییسه سنی متشکل از آقای هاشم‌زایی به عنوان رییس‌جلسه و همچنین فاطمه حسینی و حمید زرآبادی، محمدرضا تابش و حسین امیری‌خامکانی مسوولیت برگزاری جلسه را برعهده گرفتند.

در بخش نخست دومین نشست هم‌اندیشی منتخبان فراکسیون امید ابتدا کلیات اساسنامه این فراکسیون به رأی گذاشته شد که با رأی اکثریت اعضای حاضر در این جلسه به تصویب رسید و در ادامه جزییات این اساسنامه نیز مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

در جریان بررسی جزییات اساسنامه فراکسیون، پیشنهادهایی از سوی برخی اعضا مطرح شد و این در حالی بود که محمود صادقی منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس‌دهم به بیان توضیحاتی درباره این اساسنامه پرداخت.

همچنین پیشنهاد شد تعداد اعضای هیات‌رییسه فراکسیون به دلیل شمار بالای اعضای فراکسیون امید از ۵ نفر که در اساسنامه اولیه آمده بود به ۹ نفر افزایش یابد.

پس از تصویب کلیات و جزییات اساسنامه فراکسیون امید، انتخاب‌رییس و هیات‌رییسه موقت این فراکسیون در دستور کار قرار گرفت که بر این اساس ابتدا درباره رییس‌موقت این فراکسیون رأی‌گیری به عمل آمد. در ادامه تعداد ۲۴ نفر از اعضای حاضر در جلسه برای حضور در هیات‌رییسه موقت نام‌نویسی کردند و با رأی‌گیری اعضا ۸ عضو دیگر هیات‌رییسه نیز انتخاب شدند.

در جریان رأی‌گیری برای انتخاب رییس‌موقت فراکسیون با توجه به اجماع عموم حضار روی انتخاب محمدرضا عارف؛ رییس جلسه نام او را به عنوان تنها نامزد ریاست فراکسیون اعلام کرد و اعضای جلسه عارف را به عنوان رییس‌موقت فراکسیون امید برگزیدند.

هنگامی که هاشم‌زایی از حضار درخواست کرد برای رأی دادن به رییس‌جلسه و انتخاب محمدرضا عارف قیام کنند، تمامی اعضای حاضر در جلسه به پا خواستند و به بدین ترتیب عارف را به عنوان رییس هیات‌جلسه انتخاب کردند.

پس از اعلام نامزدی ۲۴ نفر از اعضا برای حضور در هیات‌رییسه موقت فراکسیون امید، محمدعلی وکیلی، مصطفی کواکبیان، بهرام پارسایی، محمود صادقی، محمدرضا تابش، علی نوبخت، الیاس حضرتی، قاسم میرزایی‌نیکو، فاطمه سعیدی، شهاب‌الدین بی‌مقدار، معصومه آقاپور، امیری، نورمحمد تربتی‌نژاد، مسعود رضایی، احمد مازنی، بهروز بنیادی، پروانه مافی، محمود نگهبان‌سلامی، غلامرضا تاج‌گردون، پروانه سلحشوری، فریده اولادقبا، محمد فیضی، محمدرضا منصوری و رامین نورقلی‌پور به عنوان نامزد اعلام حضور کردند که در ‌‌نهایت غلامرضا تاج‌گردون، محمدرضا تابش، احمد مازنی، الیاس حضرتی، محمود صادقی، مصطفی کواکبیان، محمد علی وکیلی و علی نوبخت به عنوان ۸ عضو هیات‌رییسه انتخاب شدند.

پس از اعلام نامزدی ۲۴ عضو فراکسیون امید، هر یک از نامزدهای هیات‌رییسه به اختصار نکاتی در معرفی خود بیان کردند.

دقایقی پس از آغاز نام نویسی نامزدهای تشکیل هیات رییسه موقت فراکسیون امید در جلسه حضور یافته بود به اصرار برخی از اعضای حاضر در جلسه به اسامی نامزد‌ها اضافه شد.

پس از پایان رای گیری، رییس و هیات رییسه موقت فراکسیون امید جایگزین هیات رییسه سنی که مسوولیت برگزاری جلسه و رای گیری را برعهده داشت، شدند و بعضی از اعضای هیات رییسه موقت به بیان نکاتی پرداختند.

عارف: مجلسي حامي دولت مي‌خواهيم نه رقيب دولت
محمدرضا عارف در این نشست با اشاره به موفقيت‌هاي دولت گفت: دولت تدبير و اميد دستاوردهاي ارزشمندي داشته كه نمونه آن برجام است. برجام با دو هدف يكي رفع تحريم و ديگري پذيرفتن مشروعيت حق غني‌سازي انجام شد. منتخب اول مردم تهران در مجلس دهم با تاكيد بر ساير دستاوردهاي دولت، اظهار كرد: فضاي كشور بعد از روي كار آمدن دولت تدبير و اميد، پر از اميد به آينده بود به‌طوري كه ما نشاط را به‌ويژه در جوانان به‌خوبي حس كرديم. يعني معتقديم كه تغيير نگرش محسوسي در مردم اتفاق افتاد. او ادامه داد: ادامه اين روند اميد مورد تقاضاي مردم بود و مردم مي‌خواستند كه حاكميت تدبير، اخلاق و عقلانيت استمرار داشته باشد. رييس شوراي‌عالي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان با اشاره به روندي كه درون جريان اصلاحات طي شد، خاطرنشان كرد: جمع‌بندي تمام بحث‌هايي كه در شوراي مشورتي آقاي خاتمي، گروه اميد و شوراي هماهنگي انجام مي‌شد، در نهايت به تشكيل شوراي‌عالي سياست‌گذاري انجاميد كه اين مسير اميد در كشور ادامه پيدا كند. او افزود: ما رمز موفقيت در انتخابات 92 را بايد در سال 94 هم تكرار مي‌كرديم ازاين‌رو قرار شد كه ما و حاميان دولت، ائتلافي بالاتر يعني ائتلاف اميد را در نظر داشته باشيم و به همين سبب از كساني حمايت كرديم كه در اين مسير فعاليت كرده‌اند. عارف يادآور شد: مردم هم به اين ائتلاف جواب مثبت دادند و حماسه‌اي ديگر در اسفند 94 خلق شد. در شهرستان‌ها هم مي‌بينيم كه پاسخ مردم به گفتمان عقلانيت و تدبير مثبت بود. او با اشاره به اينكه مردم به ليستي كه مبنايش عقلانيت و اخلاق بود رأي دادند، گفت: من هم در جلسات اشاره داشتم كه وسيله براي ما مهم‌تر از هدف است و همين‌طور هم شد. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، اذعان كرد: پيام صريح مردم استمرار تحولات سال 92 بود يعني تغيير در قوه مقننه، يعني رسيدن به مجلسي كه حامي دولت باشد و نه رقيب دولت.
او با تاكيد بر اينكه در خوشبينانه‌ترين حالت ما اكنون 20‌درصد راه را نرفته‌ايم، گفت: فراكسيون‌هاي مجلس روي اسناد بالادستي اختلاف‌نظري ندارند و اين مي‌تواند مبناي حركت باشد. يعني اين اسناد مي‌تواند محور تفاهم ملي باشد. عارف با تاكيد بر اينكه ما مي‌توانيم الگوي همدلي باشيم، ادامه داد: بر اين باوريم كه فراكسيون‌ها بايد در مديريت مجلس مشاركت داشته باشند. نماينده منتخب مردم تهران در مجلس دهم يادآور شد: بايد بتوانيم معيشت، اشتغال، تورم و رونق اقتصادي و مقابله با فساد را دنبال كنيم. اين جهت‌گيري‌ها اگر در فضاي همدلي و در برنامه ششم كه احتمالا نخستين خروجي ما خواهد بود، در نظر گرفته شود، موفق خواهيم شد. او در پايان گفت كه از اكنون همكاري با ساير فراكسيون‌ها در چارچوب تفاهم و همبستگي ملي را اعلام مي‌كنيم.

در طول برگزاری دومین همایش منتخبان فراکسیون امید، فضایی صمیمی، دوستانه وامیدبخش در جلسه و میان نمایندگان منتخب حاکم بود که بر این اساس می‌توان نسبت به تشکیل مجلسی کارآمد توام با آرامش و امید، امیدوار بود

افزودن نظر جدید