- کد مطلب : 1300 |
- تاریخ انتشار : 7 مرداد, 1392 - 15:13 |
- ارسال با پست الکترونیکی
واکنش تشکل بیدار به ابلاغیه هیات نظارت
به گزارش امید، متن جوابیه تشکل دانشجویی بیدار دربارۀ ابلاغیه هیات نظارت به شرح زیر است؛
بسم رب الشهدا و الصدیقین
عطف به ابلاغیه هیأت محترم نظارت بر تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، «تشکل اسلامی بیدار»، بزرگترین تشکل دانشجویی واحد کرج با قریب یک هزار عضو، توسط آن هیأت محترم لغو مجوز شد. تشکل بیدار که در مدت فعالیت خود، همواره مطابق آیین نامه تشکلهای اسلامی دانشگاهیان و قوانین مربوطه حرکت کرده و کوچکترین مورد تخلف و عدول از اساسنامه خود را، در کارنامه ندارد، در حالی در روزهای پایانی دولت دهم لغو مجوز شده است، که تنها حامی گفتمان تغییر و اعتدال در این واحد جامع دانشگاهی به شمار میرود و در انتخابات اخیر از دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب حمایت نموده بود. هیأت محترم نظارت قریب سه سال است به درخواستهای متعدد دانشجویان بیتوجه بوده و اجازه برگزاری انتخابات را به تشکل نداده و برخلاف دستورالعمل اجرایی آیین نامه تشکلهای اسلامی دانشگاهیان و توصیههای مقام عظمای ولایت، به درخواستهای تشکلها رسیدگی نکرده و در جهت سیاستزدایی از دانشگاه، گام برداشته است.
در ادامه این بیانیه با اشاره به ماده 9 دستور العمل اجرایی آیین نامه تشکلهای اسلامی دانشگاهیان آمده است:
رسیدگی به تخلفات تشکلهای اسلامی دانشگاهیان مطابق این دستورالعمل درمحدوده هر دانشگاه درصلاحیت هیأت نظارت دانشگاه با حضورهیأت منصفه می باشد. پس از تشکیل هیأت منصفه طبق ماده ۱۳ رئیس هیأت نظارت موظف است تشکل مورد نظر را با ابلاغ کتبی مطلع نموده و زمان تشکیل جلسه رسیدگی به تخلفات و شکایات را حداقل یک هفته قبل از رسیدگی شکایت به تشکل کتباً اعلام نماید که اساساً چنین هیأتی تشکیل نگردیده و هیچگونه ابلاغی به تشکل ارسال نشده است. همچنین طبق تبصره ماده ۱۴ هیأت نظارت موظف گردیده است تا امکان دفاع توسط نماینده تشکل را فراهم آورد که چنین اتفاقی نیز رخ نداده است. پس از ارائه گزارش هیأت منصفه به هیأت نظارت، هیأت نظارت میتواند با توجه به نوع تخلف حداکثر تا ۶ ماه مجوز تشکل را تعلیق نماید و طبق بند ۸ ماده ۱۸ در صورتی که تشکل دارای حکم تعلیق، اقدام به فعالیت نماید هیأت نظارت میتواند مجوز تشکل را لغو نماید. سپس طبق ماده ۱۹رئیس هیأت نظارت ظرف یک هفته رأی صادره در موارد فوق را ابلاغ کتبی مینماید و ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ، تشکلهای مربوطه میتوانند به رأی صادره اعتراض نمایند. دراین صورت هیأت نظارت پرونده را ظرف مدت پانزده روز برای رسیدگی به هیأت نظارت مرکزی ارسال مینماید. در این صورت اجرای حکم منوط به رأی نهایی هیأت نظارت مرکزی خواهد بود. نکته قابل توجه آن است که عجله اعضای هیأت نظارت در لغو مجوز این تشکل دانشجویی تا پیش از مراسم تحلیف رییس جمهور منتخب، تا بدان جا بوده است که فراموش کردهاند باید نیمنگاهی به آیین نامهها و قوانین جاریه در امور تشکلها هم بیاندازند.
سؤال اساسی یک هزار عضو و هواداران تشکل بیدار این است در حالی که بیش از سه سال است، نمایندگان تشکل اجازه حضور در هیچ یک از جلسات هیأت نظارت را نداشتهاند و هیأت منصفهای تشکیل نشده است، چگونه میتوان مجوز تشکلی را لغو کرد و داعیه قانونگرایی نیز داشت؟ از سوی دیگر، با توجه به اینکه تاکنون ابلاغیهای مبنی بر تعلیق فعالیتهای تشکل بیدار، صادر نشده است، به استناد کدام بند قانونی، تشکل را پیش از تعلیق، لغو مجوز مینمایند؟ جز این است که این مغایرتهای قانونی خود گواه بیتوجهی آن هیأت محترم به قانون است؟
در ابلاغیه از نمایندگان تشکل خواسته شده است تا ظرف مدت یک هفته دفتر تشکل را تحویل نمایند و این در حالی است که دانشگاه آزاد در تعطیلات تابستانی به سر میبرد و درب دانشگاه بسته است.
در پایان این جوابیه نیز آمده است:
تشکل اسلامی بیدار، ضمن دعوت کلیه دانشجویان واحد کرج به آرامش و عقلانیت و دوری از اقدامات خودسرانه، بار دیگر بر مسیر قانون تأکید مؤکد ورزیده و تحت هیچ شرایطی از تابعیت قانون، خارج نخواهد شد ...
تشکل دانشجویی بیدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
۶ مرداد ۱۳۹۲
افزودن نظر جدید