او افزود: چند روز پیش یکسری از دوستان که واقعا نمیدانم از روی بیاطلاعی میگفتند یا غرض داشتند، میگفتند میخواهیم عروسکهایی با شخصیتهای دینی جایگزین باربی و سوپرمن کنیم. گفتم بنده خدا آنها صد سال کار کردند که بچههای من و شما عاشق این کاراکترها بشوند، در عوض ما چه کردیم؟ فقط یکسری حرفهای شعاری میگوییم. از طرف دیگر آیا شما میتوانید چهره معصومین (ع) را نشان بدهید؟! حتی چهره حضرت عباس (ع) را که جزء معصومین نیست، نمیتوانیم نشان بدهیم. این مسائل وجود دارد.
امیریان خاطرنشان کرد: برخی هیچ اعتقادی ندارند، اما سراغ کارهای مذهبی میآیند و کارها را خراب میکنند؛ اینها به جای اینکه خدمت کنند، خیانت میکنند و چیزهایی را به دروغ بیان میکنند که منابع درستی ندارند؛ مثلا یکی از کتابها را که شامل احادیث و روایتهای بیسند و جعلی است، نگاه کنید، فکر میکنید وارد دنیای هری پاتر شدهاید، چیزهایی درباره امامان و پیامبران میبینید که تعجببرانگیز است و حتی برخی از آنها را در منابر میگویند که در فضاهای مجازی هم پخش میشود. چیزهای عجیب غریب را که بیشتر شبیه افسانه است برای بچهها به داستان تبدیل میکنند. آیا این پخش کردن خرافات و اوهام برای بچهها بد نیست؟ حضرت رسول(ص) فرمودند بزرگترین معجزه من قرآن است و من هم مثل شما بشر هستم. حالا ببینید چه چیزهایی درمیآورند.
نویسنده «مهمانی باغ سیب» در ادامه با بیان اینکه بسیاری از احادیث و روایتها منابع درستی ندارند، اظهار کرد: درباره ماجرای عاشورا، فقط از ظهر عاشورا صحبت میکنیم اما چیزی درباره اینکه امام حسین (ع) برای چه قیام کرد، نمیگوییم. اصلا به بچهها نمیگوییم امام حسین (ع) میخواست جلو ظلم و خودکامگی بایستند. امام حسین (ع) را چه کسی شهید کرد؟ شیعیان خود امام حسین (ع)، همان کسانی که نامه نوشتند و دعوتشان کردند تا به کوفه بیایند، اما به عهد خود پایبند نماندند. ابن زیاد هم بینشان سکه و طلا بخش کرد، یکسری پول گرفتند و یکسری هم ترسیدند. همان آدمهایی که نامه فرستاده بودند در سپاه عمر سعد رفتند و جلو امام حسین (ع) قرار گرفتند و ایشان را به شهادت رساندند. اما ما روی تشنگی و مظلومیت امام حسین (ع) زوم کردهایم. امام حسین (ع) کسی نبوده که بخواهد برای آب التماس کند. این مسائل وجود دارد و قلب آدم هم درد میکند. اما فعلا دنیا دنیای ریاکاران است، آنها پول و جایگاه دارند و برای خود میتازند.
داوود امیریان همچنین تأکید کرد: وضعیت کتابهای دینی اصلا خوب نیست. اگر کار خوب بیرون بیاید، بچهها از آن استقبال میکنند؛ این را مطمئن باشید. اما چون عموما نویسنده اعتقادی ندارد و به خاطر پول این کار را انجام میدهد، گرفتار این وضعیت شدهایم. گاهی هم اشتباهاتی انجام میدهیم؛ مثلا «سیاحت غرب» را تصویری کردهاند و پخش میکنند بدون اینکه فکر کنند اگر یک نوجوان آن را ببیند یا بشنود، چه حالی پیدا میکند. ما بهشت را ول کرده و به جهنم چسبیدهام. ما جاذبه نداریم و بیشتر باعث دافعه میشویم و چهره منفی از مذهب نشان میدهیم.
افزودن نظر جدید