حدادعادل: صد سفر خارجی رفته‌ ام، باید در برخی موارد از غربی ها تقلید کنیم

حدادعادل دوشنبه شب در جمع مردم مشهد در مساجد المهدی (عج) گفت:برای حفظ آرامش فرهنگی در جامعه نباید مسوولان مطالب خود را در فیس بوک بگذارند و رها کردن این مسائل موجب تشنج و تنش فرهنگی در کشور می شود.

به گزارش   امید به نقل از  انتخاب،وی گفت: اشخاصی که در فتنه سال 1388 مقصر بودند، نباید عهده دار کلیه کارها شوند و مسوولیت ها و کارها را به آنها واگذار کرد.

نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: صریح و شفاف به رییس جمهوری گفتم که انسان مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی به ارزش‌های فرهنگی و مسائل سیاسی آرامش جامعه را از بین می‌برد، افزود: برای حفظ آرامش فرهنگی نباید جلوی ماهواره‌ها را رها کرد، نباید فیس‌بوک و توئیتر آزاد شوند؛ مسئولان کشور نباید افتخار کنند که در فیس‌بوک چه می‌کنند، اگر این‌ها را رها کنید، باعث تشنج فرهنگی می‌شود.

حداد عادل خاطرنشان کرد: برای ما استیضاح وزیرعلوم هم سخت بود، این‌طور نیست که ما عقده استیضاح داشته باشیم، واقعا نمایندگان نُه ماه به وزیر علوم می‌گفتند فعالان فتنه را در مناصب کلیدی منصوب نکنید، والله و بالله استیضاح به خاطر بورسیه‌ها نبود، اگر قرار باشد روزی پرونده بورسیه‌ها باز شود باید از بیست سال پیش این اتفاق بیفتد، آن موقع معلوم می‌شود که ما طلب‌کاریم یا بدهکار.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود درباره نام‌گذاری سال 93، بیان کرد: معمولا روز اول فروردین و چند روزی بعد از آن شعار سال بین مردم مطرح می‌شود و همه دربارۀ آن صحبت می‌کنند، اما تجربه نشان می‌دهد که این موضوع آرام‌آرام فراموش می‌شود.

وی یادآور شد: چند سال پی در پی است که رهبر معظم انقلاب شعار اقتصادی انتخاب می‌کنند که حکایت از اهمیت اقتصاد دارد، شعار امسال طولانی‌تر از شعارهای سال‌های قبل و دربردارنده چهار مفهوم اصلی بود: اقتصاد، فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اضافه کرد: ما از ابتدای انقلاب مشکل اقتصادی داشتیم اما در این دو تا سه سال اخیر بعد از تحریم‌ها این مسئله بیش از گذشته شده است، قیمت ارز سال‌ها نوسان مختصری داشت، در عرض چهار سال از نهصد به هزار تومان رسید، اما در عرض یک سال و نیم 1000 تومان به بیش از 3500 تومان افزایش یافت.

حداد عادل یادآور شد: در انتخابات ریاست جمهوری گذشته در مناظره‌ها هم حرف اولشان اقتصاد بود، از یکی راجع به فرهنگ هم که می‌پرسیدند، یک اسکناس از جیبش درمی‌آورد و بحث اقتصادی می‌کرد. این تحریم‌ها وضع خاصی را به‌وجود آورده است.

وی خاطرنشان کرد: دولت آقای روحانی راه حلی که برای رفع تحریم‌ها در پیش گرفته، عمدتاً راه مذاکره است. بحث مذاکره خیلی مطرح است و شاید بعضی‌ها فکر کنند مشکل اقتصادی ما در ژنو حل می‌شود، رهبر انقلاب با مذاکرات مخالف نیستند. چیزی که مهم است این بود که تسلیم زورگویی و سلطه نشویم، در خصوص این دولت هم ایشان منع نکردند منتهی از ابتدا گفتند: «من به آمریکایی‌ها خوش‌بین نیستم اما به تیم مذاکره کنند خوشبینم.»

رییس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به روند و نتایج مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: مهمترین فایده مذاکرات هسته ای کشورمان این بود که حرفها و استدلال های خود را در عرصه بین المللی مطرح کردیم و این مساله مشخص شد که چه کسی در این مذاکرات لجاجت می کند.

حدادعادل گفت:به طور یقین مقام معظم رهبری و دولت حاضر نیستند به خاطر مذاکرات هسته ای استقلال کشورمان به مخاطره بیفتد و آمریکا بخواهد از پنجره مذاکرات به کشورمان نفوذ کند و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به این مساله و اقدام دشمنان و آمریکا واکنش نشان می دهد.

نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی گفت:اگر رهبر معظم انقلاب مشاهده کنند که استمرار مذاکرات هسته ای به اصل انقلاب ضربه می زند به وظیفه خود عمل می کنند و مانع از آن می شوند.

وی به انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: ترکیب مجلس بعدی به رای مردم بستگی دارد و آنان باید به افراد مورد اطمینان و صالح رای بدهند چون درغیراین صورت مجلسی مشابه مجلس ششم خواهیم داشت که در واقع مسلمان نشنود و کافر نبیند.

حدادعادل به نامناسب بودن وضعیت بانکهای کشور اشاره کرد و گفت:بانک هاک به جای آنکه در خدمت مردم باشند به بنگاه اقتصادی تبدیل شده و دشوار ترین اقدامات برای هر دولتی اصلاح نظام بانکی است.

رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی فرمایشات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب درخصوص اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی را از ضرورتهای جامعه دانست و بر اهتمام بخشهای مختلف مردم و مسوولان نسبت به این مساله تاکید کرد.

حدادعال گفت:متاسفانه نحوه زندگی،مصرف،خوابیدن،خوارک و تبلیغات و عروسی و عزاداری های به هیچ عنوان منطبق با معیارهای سبک زندگی اسلامی نیست و اگر می خواهیم در تحقق اقتصاد مقاومتی موفق باشیم باید سبک زندگی اسلامی در زندگی نهادینه شود.

وی مدیریت مصرف و پرهیز از اسراف را از ضرورتها و زیربناهای تحقق سبک زندگی اسلامی و اقتصاد مقاومتی برشمرد.

حدادعادل گفت: برای تحقق و عینیت بخشیدن به سبک زندگی اسلامی نیز باید فرهنگ جامعه به نحو کامل منطبق با فرهنگ اسلامی شود و نخستین قدم برای رسیدن به این سبک زندگی شک و تردید در سبک زندگی غربی است.

مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنان خود به تشریح مشخصات سبک زندگی اسلامی پرداخت و گفت: ریشه سبک زندگی فرهنگ است، اولین قدم برای سبک زندگی اسلامی این است که در سبک زندگی غربی شک کنیم؛ غرب که عده‌ای حاضرند جان خود را بدهند تا از این مملکت بیرون بروند، فکر می‌کنند آنجا بهشت موعود است، این غربی‌ها 70 میلیون نفر را از سراسر دنیا به فلسطین کوچ داده و مردمی را آواره، دولتی را جعل و در سازمان ملل از آن پشتیبانی کرده‌اند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی خاطرنشان کرد: آدمیت به ساختمان‌های بلند و هایپرمارکت نیست، اهمیت فرهنگ برای یک ملت مثل هواست برای زندگی، حداقل کاری که ما می‌توانیم بکنیم مدیریت مصرف است، ای کاش ما در بعضی موارد از غربی‌ها تقلید می‌کردیم، من صد سفر خارجی رفته‌ام، کمتر ملتی به اندازۀ ما اسراف می‌کنند.

مشاور عالی رهبر معظم انقلاب به جنگ غزه اشاره کرد و گفت: باید غربیان را از مساله غزه و فلسطین شناخت و چه کسی حاضر است از رفتار غربیان در قبال مردم مظلوم غزه حمایت کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: برخی اشخاص تصور می کنند که غرب بهشت موعود است و با دیدن برج های بلند در کشورهای غربی و عربی نظیر دبی می گویند که جمهوری اسلامی برای مرم چکار کرده و آدمیت یعنی الگو گیری از فرهنگ غربیان، و این استنباط به هیچ عنوان صحیح نیست.

حدادعادل گفت: اهمیت فرهنگ برای انسان به منزله هوا برای زندگی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نامگذاری سالجاری به عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را یادآورشد و گفت: عزم ملی وظیفه مردم را در این زمینه ها مشخص و ترسیم کرده و مدیریت جهادی هم باید به عنوان یک ملاک مهم فرآروی اقدامات مسوولان بخشهای مختلف قرار گیرد و همه در تحقق این مساله به نوبه خود سهیم هستیم.

وی گفت: مهمترین الگو برای مدیران شهید رجایی است و امام خمینی (ره) در مورد این شهید فرمودند که قبل و بعد از ریاست جمهوری هیچ گونه تفاوتی نداشته است.

حداد عادل تاکید کرد: مدیران باید با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خدمت به آحاد مردم و جامعه روحیه جهادی داشته و جهادی گونه به آنان خدمت کنند.

دیدگاه‌ها

با پول مردم.

افزودن نظر جدید