- کد مطلب : 6905 |
- تاریخ انتشار : 14 بهمن, 1393 - 08:49 |
- ارسال با پست الکترونیکی
انحلال حلقه كرج
انتحار عليه رئيس
رحیمی نیز از این قاعده مستثنا نبود و وقتی دید رئیس سابقش او را رها کرده و دیگر خط قرمز احمدینژاد نیست، در واکنشی انتحاری هر آنچه از احمدینژاد میدانست و میتوانست انتشار دهد، منتشر کرد. کسانی که در سنگرهای خود پنهان شده بودند تا موج اتفاقات آنها را نابود نکند، با ادعاهای رحیمی مبنی بر پول گرفتن کاندیداهای نمایندگی مجلس در صحنه حاضر شدند و اظهار نظر کردند. تعدادي اعتراف کردند كه برای تبلیغات گرفتیم و اگر مشکلی باشد پاسخ میدهیم، برخی نيز گفتند برای مردم گرفتیم ومسجد ساختیم، عدهای هم مدعی شدند نمایندهها این پول را گرفتند تا کردان، وزیر فقید احمدینژاد را از استیضاح نجات دهند که به نظر مبلغ مورد نظر کافی نبود و وزیر برکنار شد و بعد از مدتی دارفانی را ودا گفت!
معماي كمك رحيمي به كردان
اگر واقعیتها و اظهارات برخی نمایندگان مردم را کنار هم بگذاریم، گزینه سوم یعنی پرداخت هزینه برای جلوگیری از استیضاح کردان بیشتر عقلانی به نظر میرسد. چرا که کردان ضلع سوم حلقه کرج یا همان حامیان احمدینژاد برای پیروزی در انتخابات سال ۸۴ است و ضلع دوم که بانی پرداخت پول به نمایندگان بوده، محمدرضا رحیمی است. البته این حلقه ضلع ديگري هم دارد که کمتر از آن صحبت به میان آمده و آن محمد جهرمی، وزیر کار احمدینژاد است. اين افراد نه تنها در مواضع سياسي با هم شباهت هاي فراواني داشتند بلكه در مسائل و اظهار نظر هاي عاطفي كه در رابطه با خانوادههاي خود داشته اند نيز با يكديگر هم صدا بودند. تا جايي كه كردان در سخناني كه در مجلس هنگام استيضاح داشت از خانواده خود به دليل اذيتهايي كه به موجب شغل او متوجه آنها بود معذرت خواست و رحيمي نيز بارها از مزاحمت هايي كه براي خانواده او به وسيله اظهار نظرهاي مختلف در رسانه ها مي شد، انتقاد مي كرد
سابقه اي تاثير گذار براي راي آوري
با کمی تحقیق و تامل در پیشینه افراد مشاهده میکنیم که این سه نفر دردوره اي بعد از دوم خرداد در سه مرکز مهم کشور یعنی قوه قضايیه، شورای نگهبان و نیز صدا وسیما مشغول به خدمت بودهاند و در دولت محمد خاتمی هیچ جایی نداشتند و بعد از سرکار آمدن احمدینژاد یکی شد وزیر کار، دیگری وزیر کشور و رحیمی نیز معاون اولی را برگزید.
استيضاح پول ساز و دردسرآور
نکته قابل تامل دیگر این است که این یاران احمدینژاد در پروندههای خود ردپايي از فساد را دارند. کردان با وجود اینكه سالهاست از این دنیا رفته ولی مشکلات مربوط به او دست از سر جريانهاي سياسي بر نداشته است. در همین راستا عوض حیدرپور یکی از نمایندگان مجلس در همان روزهایی که بحث استیضاح وزیر کشور احمدینژاد مطرح بود، فاش میکند که دولت به نمایندگان ۵میلیون داده است تا کردان را نجات دهد! ولی در نهایت کردان از اعتبار میافتد. در آن دوران كه آغاز مرحله كردانيسم بود،علی مطهری، داریوش قنبری، احمدرضا دستغیب، بیژن نوباوه، محمد قسیم عثمانی و روح ا... عباسپور در مجلس به حمایت از استیضاح علی کردان نطق میخوانند و افرادی مانند رسایی، روح ا... حسینیان و این طیف افراد که همواره خود را پیش قراول مبارزه با فساد میدانند، سكوت كردند. مسئله مورد توجه دیگر نیز این بود که علی کردان در دفاع از خودش مدعی میشود فاطمه آلیا، عفت شریعتی، کوهکن و کاظم دلخوش برای دفاع از او آماده دفاع بودند که خود کردان قبول نکرده است.
تكه ديگر پازل مبهم
در این میان انگشت اتهام به سمت شخص دیگری هم که نشانه رفته، محمدرضا باهنر است. فردی که وکیل رحیمی مدعی شده است که شهادت نامهای در رابطه با پرداخت این پولها از وی دارد. باهنر روز گذشته در نشستی خبری به میان خبرنگاران آمد و هنگامی که با سوالات متعدد خبرنگاران مبنی بر اتهامات وارده بر خود مواجه شد، نفسی عمیق کشید و بحث را به نوعی مهندسی کرد.
اگر پول گرفتم پاسخگو هستم
دبیر کل جبهه پیروان امام و رهبری که با اعتماد به نفس میگفت: همه حتی اصلاحطلبان برای انتخابات خود از منابع مختلف مبلغ دریافت میکنند، گفت: اگر پولی گرفتم و خرج کردم پاسخگو هستم. باهنر ادامه میدهد: این طور مطرح شده که آقای رحیمی پولی گرفته و آن را به تعدادی از کاندیداها داده است، مثلا به هر کاندیدا از این میزان پول به طور میانگین ۵ میلیون میرسد که این مبلغ ۵ درصد هزینههایشان است، احتمالا کاندیداها هم نمیدانستند منشا این پول ناپاک است و اگراصلاحطلبان بخواهند این طور از این موضوع استفاده کنند که ۸ سال پیش کاندیداهای اصولگرا ۵ میلیون پول که منشا درستی هم نداشته برای انتخابات گرفته و خرج کردهاند بداخلاقی انتخاباتی را در پیش گرفتهاند.
مرحله آخر بازي
به نظر میرسد در این میان پولی رد و بدل شده است و هیچکس هم قصد ندارد آن را به گردن بگیرد. تنها زمزمههایی که در این بایکوت خبری به گوش میرسد، هزینه مادی و معنوی برای نگهداشتن وزیری است که شاید در زمانی مانند جهرمی و رحیمی برای رئیس جمهور شدن احمدینژاد تلاش زیادی کردند. البته ناگفته نماند که شخصي مانند رحیمی كه مدتي در زمان آيت ا... محمد يزدي، مشاور سياسي رئيس قوه قضاييه بود در صحنه حضور داشت که برای جلوگیری از استیضاح كردان پول خرج کند، ولی احمدینژاد پشت رحیمی را خالی کرد تا شاید آخرین ضلع حلقه کرج هم از میان برداشته شود!
افزودن نظر جدید