برنامه ریزی نزدیکان قالیباف برای انتخابات مجلس

در چند روز گذشته استعفای برخی مدیران شهرداری تهران، شایعه معرفی لیست قوی از مدیران شهری تهران در انتخابات مجلس دهم را قوی‌تر از هر زمان دیگری کرد.

به گزارش امید به نقل از ایلنا٬ نزدیک به یک ماه دیگر برای مدیران دولتی و شهری که قصد حضور در انتخابات مجلس دهم را دارند برای استعفا از مسئولیت‌های سیاسی فرصت باقی است.

بسیاری از شهرداران در روزهای گذشته از مسئولیت خود استعفا دادند و آخرین اخبار رسیده نیز حاکی از استعفای شهردار بوشهر و نیشابور در روزهای گذشته است.

در چند روز گذشته استعفای برخی مدیران شهرداری تهران، شائبه معرفی لیستی قوی از مدیران شهری تهران در انتخابات مجلس دهم را قوی‌تر از هر زمان دیگری مطرح کرد؛ افرادی که می‌توان آنان را گزینه‌های اولیه لیست منتسب به شهردار تهران در انتخابات آینده مجلس دانست.

خبر تغییرات گسترده و حجم استعفاها در شهرداری تهران در آستانه ضرب‌الاجل انتخابات٬ این روزها بیشتر از گذشته شنیده می‌شود:

قرار است علیرضا نادری معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران جای خود را به پژمان پشمچی‌زاده شهردار منطقه ۵ دهد. رفتن نادری از معاونت قطعی تلقی می‌شود٬ اما در قبول این سمت از سوی «پشمچی‌زاده» تردید‌هایی وجود دارد.

همچنین گفته می‌شود با رفتن «محمود صلاحی» به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، ‌ «ناصر امانی» قائم مقام معاونت منابع انسانی شهرداری تهران جایگزین وی شود؛ علاوه بر این شنیده می‌شود «دادوش هاشمی» معاون مالی شهردار تهران نیز جای خود را به سه گزینه احتمالی یعنی «مجتبی عبداللهی» معاون خدمات شهری شهردار، ‌ «بوربور» معاون مدیر عامل در امور سرمایه‌گذاری بانک ملت یا «حیدریان» مدیر کل سازمان املاک و مستغلات شهرداری بدهد.

با وجود تغییر و تحولات پیش آمده و احتمالی آینده در شهرداری تهران٬ به نظر می‌رسد لیست اولیه نزدیکان قالیباف را برای انتخابات مجلس بتوان به این شرح پیش‌بینی کرد: 

«شهاب مرادی» روحانی جنجالی و خاص نزدیک به قالیباف که از سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران کنار رفت، بار‌ها شایعه کاندیداتوری خود را در انتخابات مجلس تکذیب کرده٬ اما استعفای او در کنار فعالیت ستادهای نزدیک به قالیباف در انتخابات ممکن است به معنای تغییر نظر این روحانی جوان باشد. 

«حسین مظفر» در میان سی نماینده تهران در مجلس٬ تنها کسی است که بیش از همه به قالیباف اعتماد کرد٬ با این تفاوت که مثل «بذرپاش» و «رسایی» علم مخالفت با دولت را در دست نگرفته است. او که سابقه وزارت در کابینه اصلاحات را دارد٬ می‌تواند به وجهه لیست قالیباف که احتمالا با نام اصولگرایان معتدل منتشر خواهد شد، کمک کند. 

«مهدی ذاکری» مدیر مسئول سابق روزنامه همشهری از جمله افرادی است که احتمال داده می‌شود در انتخابات آینده کاندید مجلس شود و وزن نیروهای مطبوعاتی را در این لیست بالا ببرد. 

«سید محمد‌هادی ایازی» از جمله افرادی است که در کنار قالیباف از نیروی انتظامی به شهرداری تهران آمد و در دولت یازدهم قائم مقام وزیر بهداشت در مشارکت‌های اجتماعی شد. حضور او در لیست قالیباف، با توجه به محبوبیت وزیر بهداشت بین اصولگرایان، می‌تواند بازی دو سر برد برای لیست شهردار تهران باشد. 

«محمد نبی رودکی» از دوستان قدیمی قالیباف در سپاه پاسداران بود که به شهرداری آمد و در انتخابات مجلس نهم نتوانست رای مردم تهران را به دست بیاورد. او سابقه نمایندگی از شیراز را در کارنامه خود دارد. احتمال کاندیداتوری رودکی از شیراز نیز وجود دارد. 

«علی‌اصغر خانی» جانشینی لشکر محمد رسول الله (ص) نیز در انتخابات مجلس نهم جز گزینه‌های قالیباف در لیست اصولگرایان بود که از راهیابی به مجلس بازماند. 

«مرتضی طلایی» کاندید ناکام انتخابات مجلس قبل از حوزه اصفهان بود. نکته قابل توجه این است که برای کاندید شدن از اصفهان نیازی به استعفای طلایی وجود ندارد و وی می‌تواند همچنان در شورای شهر تهران باقی بماند. 

«محمود صلاحی» معاون شهردار تهران با حکم شهردار تهران جایگزین حجت‌الاسلام شهاب مرادی در جایگاه ریاست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران شد٬ نیز می‌تواند یکی از گزینه‌های ورود به انتخابات مجلس باشد. 

 «زهراسادات مشیر استخاره» همسر محمدباقر قالیباف و مشاور او در امور بانوان اگر بتواند بدل به نماینده مجلس شود٬ در روزگاری که کم کم همسران شخصیت‌های سیاسی در انتخابات حضور پیدا می‌کنند٬ برگ برنده‌ای برای شهردار تهران خواهد بود. 

«سید محمدجواد شوشتری» یکی دیگر از گزینه‌هایی است که شایعه کاندیدا شدن او در انتخابات به گوش می‌رسد. او که از حلقه همشهریان شهردار تهران است٬ گفته می‌شود از شهر مشهد شانس خود را برای ورود به انتخابات می‌آزماید. 

 «علیرضا جاوید» شهردار مناطق مختلف تهران و از حلقه مشاوران جوان احمدی‌نژاد است. در زمانی که او به عنوان گزینه شهرداری اراک مطرح شده بود٬ یکی از سایت‌های محلی استان مرکزی در گزارشی او را از نزدیکان و خویشاوند چمران معرفی کرد. هر چند این خبر نه تایید و نه تکذیب شد. گفته می‌شود جاوید هفته گذشته از شهرداری منطقه چهار کنار رفته و این شائبه مطرح شده که راه برای حضور وی در مجلس بازتر شده است.

افزودن نظر جدید