- کد مطلب : 8315 |
- تاریخ انتشار : 10 تیر, 1394 - 13:15 |
- ارسال با پست الکترونیکی
لرستان در معرض گزند آبی
وی خاطرنشان کرد: در اهمیت جایگاه آب باید بگویم که زندگی آب در دست ما و زندگی ما در دست آب است.
کرمیفر ادامه داد: هماکنون لرستان در معرض آسیب و گزند آبی است و همه باید برای مدیریت مصرف بهینه آن با هم مشارکت و تعامل داشته باشند. باید با جریانسازی، اغنای مخاطبان و فرهنگسازی همه را در این پروسه دخیل کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: ما بحران آب و آب بحرانزا داریم که دو مقوله جدا از هم هستند. بحران آب کمبود آن است و آب بحرانزا یعنی آبی که بر سر آن دعوا میشود.
وی با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش همواره دغدغهی مصرف بهینهی آب را داشته است، افزود: ما همایشهای ملی و علمی متعددی از جمله «ایست، آب نیست» و طرح داناب را داشتهایم که فرآیند کلی و جمعی بوده و قشر گستردهای را با موضوع درگیر کرده است.
کریمیفر با بیان اینکه شبکهی محلی و رسانهی ملی را نیز باید در این امر دخیل کرد و آنها نقش بسیار مهمی در این زمینه دارند، افزود: صدا و سیما مسألهی آب را باید از 5 سیاست اول استان قرار دهد و بهصورت یک کارگروه ثابت در این راستا برنامه بسازد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به طرح داناب، گفت: در این طرح 697 مدرسه و 48 هزار دبیرستانی شرکت داده شدهاند که قرار است آن را در سالهای آینده نیز ارتقا دهیم. باید علمیتر و دقیقتر کار کنیم و آموزش، پژوهش و تحقیق بیشتری صورت گیرد تا کار مثبتی انجام شود.
وی افزود: ما در استان 4200 آموزشگاه داریم که 307 هزار دانشآموز و 45 هزار معلم دارند، روی هم حدود یک میلیون و 200 هزار نفر میشوند که اگر هر کدام یک لیوان آب صرفهجویی کنند مقدار قابل توجهی میشود.
کریمیفر گفت: در مصرف آب مسائل جزیی و ریزی وجود دارند که از نظر ما پوشیده میمانند و باید در این زمینه فرهنگسازی شود. در مدارس تأکید ما این است که همواره شیرآلات و سرویسهای بهداشتی را چک کنند که هدررفت آب نداشته باشند و یکی از موارد ارزیابی ما این موضوع است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: این ادارهکل در راستای آموزش، تحقیق و روشنگری دو مخاطب دانشآموزان و معلمان در زمینه مصرف آب تمام سعی خود را بهکار میبندند و این مهم را وظیفه ملی خود میداند.
افزودن نظر جدید