- کد مطلب : 4810 |
- تاریخ انتشار : 14 تیر, 1393 - 13:16 |
- ارسال با پست الکترونیکی
پشت پرده اظهارات عجیب دو احمدینژادی
عزم احمدینژادیها برای بازگشت آنقدر جدی است که مطمئن هستند دولت بعدی از آن آنهاست. به روحانی پیام دادند و با اطمینان گفتند که قسمهایش خوفانگیز است اما دولت بعدی برای آنهاست. روزشمار گذاشتند و گفتند 1110 روز دیگر دولت از آن «دکتر» آنهاست. خط و نشانشان تکلیف یک موضوع را اما به خوبی روشن کرد. مشخص شد که محمود احمدینژاد نهتنها سودای بازگشت دارد که بلکه به انتخابات مجلس هم راضی نمیشود و تنها میخواهد به جایگاه قبلیاش بازگردد.
اطرافیانش تلاش زیادی کرده بودند که نقشهشان لو نرود اما کمی شتابزده جلو رفتند. در یکسالگی دولت جدید، نقشهشان لو رفت. حالا دیگر بازی «دوستی یا جدایی احمدینژاد از مشایی»، «مراسم کوچک و محلی برای احمدینژاد» و «حضور او در مراسم مختلف» روشن شد؛ تکههایی از پازل بازگشت به پاستور که میخواهند طی 1110 روز باقی مانده آنها را کنار هم بچینند و از پلههای پاستور بالا بروند.
محمود احمدینژاد میخواهد بازگردد به جایی که هشت سال حضورش در آنجا مشکلات متعددی را برای دولت یازدهم پدید آورده است. در این میان اما از همین حالا دولت را متهم کردند که مشغول هدفگذاریهای خاص برای انتخابات آتی ریاست جمهوری است. دولت را متهم کردند که میخواهد جلوی بازگشت احمدینژاد به جامعه را بگیرد. پروژهشان را به گونهای جلو میبرند که از همین حالا و در شرایطی که دولت مشغول حل مشکلات هشت سال اخیر است، آن را با شوک هدفگذاری در انتخابات بعدی مواجه کنند. تهدید و اتهامهای واردشده از سوی احمدینژادیها به دولت آن هم در یکسالگی این دولت آنقدر عجیب است که باور آن قابل قبول نیست.
نخستین واکنش و شاید افشاکننده اصلی این پروژه، عبدالرضا داوری بود؛ مردی که اطمینان عجیبی دارد که شرایط به نفع آنان در حال جلو رفتن است. بر اساس گزارش آریا، عبدالرضا داوری چهره رسانهای نزدیک به احمدینژاد و مدیرمسئول سابق روزنامه شهروند در دولت دهم در صفحه فیسبوک خود نوشت: آقای روحانی عزیز، به امید خدا شما دولت دوازدهم را به دکتر ما تحویل خواهید داد. ما تنها باید 1110 روز منتظر بمانیم.
کمی آن طرفتر علیاکبر جوانفکر، یکی دیگر از افراد نزدیک به محمود احمدینژاد انتقادات تندی علیه رئیسجمهور مطرح کرد؛ اظهارات تندی که از همین حالا رئیسجمهور و همکارانش را مشغول برنامهریزی برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری دانست.
وی با اشاره به قسم جلاله چند روز پیش رئیسجمهور برای تکرار نشدن مشکلات هشت سال اخیر در کشور گفت: سوگند آقای روحانی بیش از هر چیز خوفانگیز به نظر میرسد و این نگرانی را در میان مردم و صاحبنظران سیاسی به وجود آورده است که آیا دولت یازدهم به عنوان مجری انتخابات، از هماکنون سرگرم برنامهریزی و هدفگذاریهای خاص در انتخابات آتی است؟ آیا میخواهد به هر قیمت ممکن از تحقق اراده و خواست مردم برای بازگشت دکتر احمدینژاد به صحنه مدیریتی کشور جلوگیری کند؟ آیا سه بار سوگند جلاله رئیس دولت یازدهم برای تکرار نشدن دوران مشعشع دولتهای نهم و دهم، شائبه برنامهریزی دولت روحانی برای منحرف کردن اراده و خواست واقعی مردم و خدای ناکرده دستکاری در آرای مردم را به اذهان عمومی متبادر نمیسازد.
جوانفکر که خاطرات شیرینی از دوره مدیریت احمدینژاد دارد، در توضیح هدفش از طرح این پرسشها میگوید: طرح این پرسشها از آن جهت حائز اهمیت است که خاطره شیرین دوران مدیریت دکتر احمدینژاد با وجود سنگاندازیهای داخلی و خارجی از یکسو و ناکارآمدی و ناتوانی آشکار دولت یازدهم در اداره امور کشور با وجود همکاری و همراهی همه دستگاهها از سوی دیگر، اینک اذهان مردم را معطوف به بازگشت دکتر احمدینژاد به عرصه قدرت اجرایی کشور کرده است. اظهارات آقای روحانی را میتوان صفآرایی زودهنگام در برابر این مطالبه عمومی مردم تلقی کرد.
او اما دستورهای اخیر روحانی برای بهبود شرایط کشور را «اشرافی» دانسته و گفته است: معلوم است که تا وقتی شاهد استمرار حاکمیت تفکر مدیریتی طبقه اشراف بر امور اجرایی کشور باشیم، شخصیتهای ارزشمندی مانند دکتر احمدینژاد با استفاده از دستگاه گسترده تبلیغاتی وابسته به دولت و جریانهای سیاسی حامی آن، ترور شخصیت میشوند و تلاش مجدانهای به عمل میآید تا از ظهور مجدد چنین شخصیتی در صحنه مدیریت عالی کشور جلوگیری به عمل آید. برهمگان مبرهن شده است که چه قلمها، زبانها و دستهایی به کار افتادهاند تا به نمایندگی از سوی دولت مستکبر آمریکا و بالاخص رژیم صهیونیستی، از دکتر احمدینژاد انتقام بگیرند.
افزودن نظر جدید