- کد مطلب : 6836 |
- تاریخ انتشار : 7 بهمن, 1393 - 13:42 |
- ارسال با پست الکترونیکی
افشای تخلف سنگین مدیر ارشد دولت قبل و برخی نمایندگان مجلس
به گزارش امید، گزیده گفتوگوی حجتالاسلام والمسلمین محمد اشرفی اصفهانی با «خبرآنلاین» در پی میآید:
* پروندههایی که تا اینجا از طرف سازمان بازرسی کل کشور به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری ارسال شده است غالبا مربوط به سالهای 88 به بعد است و از دولت فعلی تاکنون پروندهای نداشتیم.
* تا الان 800 پرونده به هیاتهای بدوی یک و دو ارسال شده است. از این تعداد بیش از 100 پرونده رسیدگی شده است. حدود 50 درصد از این پروندههای رسیدگیشده با رافت اسلامی مواجه شده و برای آنها برائت صادر کردهایم. یعنی تخلفات آنها در حدی نبوده است که بخواهد حیثیت فرد را زیر سوال ببرد. مانند موارد جزئی مثلا اینکه ردیف بودجهای جابهجا شده است و یا اینکه فردی شرایط استخدامی نداشته اما او را استخدام کردهاند. از این دست موارد که خیلی مهم نبوده یا در کارهای اداری معمولا بیتوجهی صورت گرفته است و از روی عمد و عناد نبوده است و کاری از روی غفلت انجام شده است. به هر حال ما معصوم نیستیم در مواردی که ثابت شود تخلفات از روی عمد بوده برخورد شده اما مواردی که از روی غفلت انجام شده بوده ما آنها را بخشیدیم.
* دو نفراز نمایندگان فعلی مجلس که یکی قبلا مدیرکل و دیگری رئیس یک سازمان بوده است تخلفات زیادی داشتهاند که برای آنها پنج سال و ده سال محرومیت از خدمات دولتی صادر کردیم. البته چون الان نماینده مجلس هستند و تا زمانی که در مجلس هستند قانون اجازه برخورد با آنها را نمیدهد، بعد از اینکه دوران نمایندگیشان تمام شد این حکم اجرا میشود. برای این دو نفر محرومیت از خدمات دولتی داده شده است و نه انفصال از خدمت. چون نماینده مجلس برایش انفصال از خدمت معنایی ندارد برای همین حکم ممنوعیت از خدمات دولتی در آینده برای آنها داده شده است. یعنی وقتی دوره نمایندگی آنها تمام شد طبق قانون به دلیل تخلفاتی که داشتهاند نمیتوانند در پستهای کلیدی کشور قرار بگیرند. حتی نمیتوانند دیگر نماینده شوند. چون این حکم در پرونده آنها نوعی سوء سابقه محسوب میشود که طبق قانون دیگر نمیتوانند نماینده مجلس شوند. این را هم بگویم که پرونده این آقایان را بازرسی کل کشور برای ما ارسال کرده و ما هیچ وقت بدوا سراغ تخلفات کسی نمیرویم که مثلا بخواهیم برای کسی پروندهسازی کنیم. پروندهها مشخص و دقیق و حسابشده است و بازرسی برای ما فرستاده است.
* برای یکی از مدیران عالیرتبه نهاد ریاست جمهوری در دولت احمدینژاد هم انفصال دائم از خدمت صادر شده است. حکم او صادر شده و بعید به نظر میرسد که با تقاضای تجدیدنظر هم تخفیفی در مورد او داده شود. چون تخلفات او بسیار سنگین بوده است. این فرد تحت هر عنوانی پولهایی را از صندوق بازنشستگی نهاد ریاست جمهوری گرفته و به افرادی که شرایطش را نداشتند داده بود یا به برخی به عنوان وام از این صندوق مبالغی را پرداخت کرده بود تا طی 30 سال آن را برگردانند! به علاوه این فرد برای هر جلسه کاری که در آن حضور پیدا میکرده برای خود مبلغی را در نظر میگرفته است. گاهی ممکن است فردی ماموریتی خارج از کشور برود و مبلغی را هم در چارچوب قوانین اداری دریافت کند اما این فرد در حیطه کاری روزمره خود که در جلسهای شرکت میکرده است هم برای خود مبلغی را در نظر میگرفته به طوری که حقوق 15 میلیونی او به چهل میلیون در ماه میرسیده است.
* 90 درصد پروندههایی که الان به ما رسیده است همه مربوط به دولت نهم و دهم است. در دولتهای قبلی تخلفات خیلی ناچیز بوده است. مردم دنبال خلاف نبودند و جامعه ما خیلی سالمتر از چند سال اخیر بود. متاسفانه تمام این بخور بخورها در دولتهای نهم و دهم بود. در دولت اصلاحات و سازندگی با چنین مواردی مواجه نبودیم. مجلس ما هم سالم بود. همه به حق خودشان قانع بودند اما الان هیچکس قانع نیست. وقتی اوضاع اقتصادی خراب است رانت و رشوه به میدان میآید. متاسفانه اوج این مسائل در دولت گذشته بود.
* من یادم هست دورهای که آقای محقق داماد رییس بازرسی کل کشور بود میگفت پروندههایی به سمت ما میآید ولی متاسفانه این پروندهها را نمی توانیم به جایی ارجاع بدهیم که مطمئن باشیم با آن برخورد میشود. این مسئله برخورد شدن مسئله مهمی است. مردم وقتی امیدوار میشوند که بدانند با فرد متخلف برخورد میشود و مجازات میشود. مردم الان میدانند نماینده فعلی مجلس که قبل از نمایندگی مدیرکل فلان سازمان بوده به دلیل تخلفاتش با 10 سال یا پنج سال محرومیت از خدمات دولتی مواجه است.
* آقای احمدینژاد میگفت من پاکترین دولتها هستم و بعد مشخص شد آلودهترین دولتها در طول تاریخ بوده است، به علت فسادهای مالی گستردهای که در دولت ایشان به وجود آمد و قبلا مطرح نبود. به هر حال اگر میخواست میتوانست برخورد کند اما او فقط با بگم بگمهایش جامعه را ملتهب میکرد. اما مشخص شد آن بگمبگمهایی که برای دولتهای قبلی راه انداخته بود و واقعا چیزی برای گفتن نداشت الان همه آنها در دولت خودش نمود پیدا کرده و میبینیم پروندههایی از دولت ایشان سرازیر میشود به هیاتهای بدوی رسیدگی به تخلفات.
* همین الان یکی از مدیران آقای احمدینژاد چندین خودروی بیتالمال را در اختیار دارد. هیچ سمتی هم ندارد. حتی پرونده هم دارد و دادگاه مرتب ایشان را احضار میکند اما با این حال حاضر نیست بیاید و ماشینها را تحویل بدهد. 10 ماشین بیتالمال الان در اختیار ایشان است بدون اینکه پستی داشته باشد. با اینکه نهاد ریاست جمهوری پیگیر است اما باز هم حاضر نیست آنها را تحویل دهد.
* در بین پروندههایی که بررسی کردیم، معاون وزیر بوده و مدیرکل هم زیاد داشتیم. مدیرکل نهاد هم بود که انفصال خدمت دادیم.
افزودن نظر جدید