خبر خوش بودجه‌نویسان برای مشمولان غایب سربازی

بعد از در نظر گرفتن شرایط معافیت برای مشمولان غایب خدمت سربازی در سال جاری، بودجه نویسان شرایط تازه‌ای برای سال آینده نیز تعیین کردند که البته جزئیات آن هنوز مشخص نیست.

به گزارش امیدنامه به نقل از ایسنا، در پیشنهادات سازمان مدیریت و برنامه ریزی در لایحه بودجه 1395 مشمولان دارای غیبت باز هم دارای تبصره شدند.

در حالیهیات دولت در روز گذشته جلسه خود را به بررسی لایحه بودجه سال 1395 اختصاص داد که اعضای کابینه با معافیت کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت موافقت کردند.

تصویب این تبصره در شرایطی انجام شده که هنوز جزئیاتی از آن منتشر نشده است، اما تا ظرف یک ماه پیش رو و ارائه لایحه بودجه به مجلس تمامی سازوکارهای آن مشخص خواهد شد.

این در حالی است که در قانون بودجه سال جاری نیز تبصره (17) به این بخش اختصاص داشت و دولت با تقسیم بندی مشمولان دارای غیب شرایط معافیت آنها را اعلام کرده بود.

طبق بند «ط» تبصره(17) قانون بودجه سال جاری به دولت اجازه داده شده بود که کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی را که بیش از هشت سال غیبت دارند با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت معاف کند.

همچنین تصویب شد تا تمام درآمدهای حاصل از اعطای معافیت‌های این مشمولان به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانه‌داری کل واریز و تا سقف 2700 میلیارد تومان به صورت مساوی به بنیه دفاعی نیروهای مسلح مطابق موافقت‌نامه مبادله شده با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور اختصاص یابد.

در قانون بودجه سال جاری تاکید شده بود که دارندگان کارت معافیت از این طریق از نامزدی نمایندگی مجلس، عضویت شوراهای شهر و روستا و انتصاب در سمت‌های مدیریتی دستگاه‌های مورد نظر در قانون مدیریت خدمات کشوری محروم می‌شوند.

بنا بر آنچه در قانون بودجه سال جاری اعلام شد جریمه مشمولان غایبین زیر دیپلم 10 میلیون، دیپلم 15 میلیون، فوق دیپلم 20 میلیون، لیسانس 25 میلیون، فوق‌لیسانس 30 میلیون، دکترای غیرپزشکی 35 میلیون، دکترای پزشکی 40 میلیون و پزشکان متخصص و بالاتر 50 میلیون تومان بود.

بنابر این قانون به ازای هر سال غیبت مازاد بر هشت سال 10 درصد به مبالغ جریمه پایه اضافه و مدت غیبت بیش از شش ماه یک سال محسوب می‌شود. در عین حال که بر اساس قانون بودجه سال جاری برای مشمولان متاهل پنج درصد و افراد دارای فرزند به ازای هر فرزند نیز پنج درصد از مبلغ جریمه کسر می‌شد.

 

 

افزودن نظر جدید