کالباس
به گزارش امید به نقل از تابناک، محمد هاشمي روز گذشته در واكنش به آخرين اظهارات رييس اتحاديه فرآوردههاي گوشتي كه مدعي ضعف نظارتها بر توليد فرآوردههاي پروتييني شده و از تداوم استفاده توليدكنندگان سوسيس و كالباس از خمير مرغ با وجود بخشنامه سازمان غذا و دارو درباره ممنوعيت...
به گزارش امید، در ادامه گزارش پارسینه آمده است: این چندمین بار در طی دهه اخیر بود که استفاده از این محصول در فرآوردههای گوشتی ممنوع اعلام شده است. پیش از این نیز چندین بار استفاده از این ماده در چرخه تولید این محصولات توسط وزارت بهداشت و همچنین سازمان استاندارد ممنوع اعلام شده بود اما دوباره...