وی با اشاره به تعرفه این مراکز اقامتی میان مدت ادامه داد: افرادی که به این مراکز مراجعه میکنند، باید ماهیانه ۷۳۰ هزار تومان برای خدماتی که میگیرند، پرداخت کنند.
وی توضیح داد: اگر زنانی که درگیر اعتیاد هستند به صورت تمایلی به کمپها مراجعه کنند، تا سه ماه میتوانند از خدمات این مراکز استفاده کنند ولی اگر به دستور مقامات قضایی منتقل شوند، باید به اندازه مدتی که قاضی تعیین کرده در این مراکز نگهداری شوند.
این مسئول با اشاره به محدوده سنی پذیرش زنان معتاد استان اضافه کرد: این کمپها زنان بین ۱۸ تا ۵۵ سال را پذیرش کرده و به آنها خدمات مختلفی ارائه میدهند.
وی افزود: آشناسازی با روشهای ترک اعتیاد، برگزاری جلسات خانواده، برگزاری دورههایی برای افزایش اعتماد به نفس و ... بخشی از این خدمات است.
حیدری با بیان اینکه بهزیستی استان بخشی از یارانه زنان معتادی که توان پرداخت تعرفه کمپها را ندارند متقبل میشود، گفت: این افراد با نامه بهزیستی در این مراکز پذیرش میشوند و بعد از اتمام دوره هزینه انجام شده توسط این نهاد پرداخت میشود.
وی افزود: از زنان معتادی که بدون سرپرست هستند و تمایلی به کمپها مراجعه میکنند هیچ هزینهای دریافت نمیشود و از مابقی هم مبلغ کمی دریافت میشود.
مدیرکل بهزیستی البرز با اشاره به اینکه زنانی که در کمپها حضور پیدا میکنند غربالگری میشوند، توضیح داد: افرادی که دچار مشکل اعصاب روان شده و یا به بیماری ایدز مبتلا شدهاند؛ جداسازی شده و به روانپزشک و مرکز باشگاه مثبت ارجاع داده میشوند.
وی ادامه داد: بعد از اینکه دوره ترک این افراد به پایان رسید، فرایند انتقال آنها به مرکز تی سی (مرکز ترک اعتیاد اجتماع مدار) آغاز میشود.
این مسئول گفت: این افراد شش ماه در مرکز تی سی ماهدشت نگهداری میشوند و در دورههایی مثل توانمندسازی بعد اعتیاد و خودباوری شرکت داده میشوند و شرایط پرداخت وام خوداشتغالی برای آنها مهیا میشود.
حیدری تصریح کرد: کسی که ۱۸ ماه از ترک اعتیادش گذشته باشد، تا سقف ۵۰ میلیون تومان وام خود اشتغالی دریافت میکند و از این طریق به محیط جامعه و شرایط درآمدزایی بازمیگردد.
وی با بیان اینکه دریافت وام به مدرک فنی و حرفهای نیاز دارد، گفت: کسانی که این مدرک را داشته باشند سریع به بانکهای عامل معرفی میشوند و سایر افراد هم با توجه به علاقهای که دارند به فنی و حرفه ای معرفی میشوند.
مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه به دنبال راه اندازی مرکز توانمندسازی زنان معتاد استان هستیم، توضیح داد: در حال حاضر یک مرکز توانمند سازی ویژه مردان در استان فعال است ولی ما به دنبال راهاندازی مرکز زنان هم هستیم.
وی گفت: در این مرکز به زنانی که دوره پاکی را گذراندهاند، آموزشهای مهارتی داد میشود و برای برخی از آنها شغل یابی میشود تا آنها مجددا به روند عادی زندگی بازگردند.
افزودن نظر جدید