- کد مطلب : 10726 |
- تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت, 1395 - 08:23 |
- ارسال با پست الکترونیکی
لبیک به دعوت عارف در سلمان فارسی
در حالی که از چندی پیش اعلام شده بود نشست منتخبان لیست امید روز شنبه ۱۸ اردیبهشت برگزار می شود اصولگرایان منتخب که اقلیت مجلس دهم را تشکیل می دهند در همین روز مبادرت به تشکیل جلسه در مجلس قدیم کردند، با این حال نشست هم اندیشی منتخبان لیست امید علی رغم محدودیت های فراوان با حضور با بیش از ۱۵۰ منتخب و با سخنرانی دکتر محمد رضا عارف، محمد جواد ظریف، علی طیب نیا، مجید انصاری و شهیندخت مولاوردی برگزار شد.
از سوی دیگر جریان رسانه ای اصولگرایان در اقدامی شتاب زده مدعی شدند ۱۸۱ منتخب در نشست اصولگرایان شرکت کردند و به گفته این رسانه ها از این تعداد ۲۷ نفر تلفنی!!حضورشان را در این همایش اعلام کردند.
به نظر می رسد اصولگرایان که می خواهند اقلیت خود در مجلس دهم را انکار کنند با استفاده از ابزارهای رسانه ای و قلب واقعیت به جعل اعداد روی آورده اند.
در نشست منتخبان لیست امید ضمن رونمایی از پیش نویس اساسنامه فراکسیون امید، اعضای این فراکسیون برای حمایت از کاندیدای خود در ریاست مجلس دهم هم قسم شدند.
برخی منتخبان مجلس دهم که از برنامه فراکسیون امید در زمان برگزاری این نشست مطلع شدند خود را به این مراسم رساندند.
دکتر محمدرضا عارف منتخب اول مردم تهران در مجلس دهم در نشست هم اندیشی منتخبین فراکسیون امید اظهار کرد: مسئولیت سنگینی بر دوش ما گذاشته شده ان شاءالله با توکل به خدا این بار امانت را به خوبی به مسیر خود می رسانیم. تسلیت میگویم درگذشت برادر خوبمان نماینده مراغه آقای حسینزاده که امروز در راه تصادف کردند.
وی با تشکر از حضور مردم درانتخابات اسفند 94 افزود: در ادامه حماسه اسفند 94 شاهد حضور مردم در اردیبهشت 95 بودیم از هدایتها و رهنمودهای مقام معظم رهبری که باعث شدند به سمت یک انتخابات با نشاط سوق داده شویم تشکر میکنم. رای مردم در خرداد 92 به روشنی نشان داد که مردم پیرو اعتدال و عقلانیت هستند و از قانون گریزی بیزار هستند. آنها این تغییر را در داخل نظام و در چارچوب ارزشهای کشور دنبال کردند.
رئیس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلب ادامه داد: رای مردم در اسفند 94 در اردیبهشت 95 مهر تاییدی به خواستشان زد. باید خود را مدیون این اقدام بزرگ بدانیم.
عارف با اشاره به انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری گفت: انتخابات ریاست جمهوری سال 92 نشان داد که مردم با انتخاب جناب آقای روحانی در پی تغییر هستند. اکثریت جامعه به افراط و تندروی چه در وجه داخلی و چه در وجه بینالمللی نه گفتند و به دنبال آن هستند که با شیوههای اصلاح طلبانه مشکلات را ترمیم کنند. جریان اصلاح طلب توانست به خواست مردم در این راه قدم بردارد و در شرایط نابرابری هم گام بر میداشت.
عارف تصریح کرد: باید قدردان مقام معظم رهبری بود که با اصالت دادن به جریان انتخابات، رای مردم و اعلام کردن رای به عنوان حقالناس عرصه را برای انتخابات گشودند و از دولت و دستاندرکاران انتخابات هم باید تشکر کرد که عرصه را برای تشکیل شورای عالی انتخاباتی اصلاح طلبان و همچنین تشکیل کمیسیون ائتلاف امید و ساماندهی مشارکت فعالانه سیاسی باز کردند. همه اینها حرکات ارزشمندی بود که توانست انسجام و وحدت را برای آنهایی که دل گرو نظام و آرامش کشور دارند به وجود آورند.
عارف خاطر نشان کرد: به درستی در این انتخابات دریافتیم که چرا باید اصلاحات را معیار و مبنا قرار داد. به درستی فهمیدیم گفتوگو نیاز ملی و پرهیز از تفرقه خواست مردم است.
وی افزود: باید از یاد نبریم که رسیدن ما به این نقطه مدیون مسئولان و نهادهای دلسوز کشور ،نخبگان، مسئولین، احزاب و گروهها به ویژه بانوان و جوانان سراسر کشور است. باید به طور خاص قدردان نامزدهایی باشیم که به رغم تواناییهایشان نقش آفرینی کردند و به نفع نمایندگانی دیگر کنار رفتند و ائتلاف تشکیل دادند. نشست امروز ما حاصل خرد جمعی و وحدت است. خرد جمعی عامل اجماع اصلاح طلبان و اعتدالگرایان کشور است.
عارف همچنین گفت: ما بیش از هر چیزی این محصول پر برکت را متعلق به رهبری، مردم، و شهروندان عزیز میدانیم. میخواهیم نشان دهیم که نظام ما و قانون اساسی ما ظرفیت پاسخگویی به خواست مردم را دارد. ما برای تقویت تجربه پارلمانی موفق و ارتقای کشور اقدام به تشکیل فراکسیون امید کردهایم و در پی آن هستیم که ساز و کاری دموکراتیک را در میان خود برای مجلس فراهم کنیم.
منتخب اول مردم تهران در مجلس دهم اظهار کرد: ما با تکیه بر هویت سیاسی خود به دنبال تشتت نخواهیم بود. هدف ما تشکیل مجلسی کارآمد بر اساس وحدت ملی و مصلحت ملت است.
عارف گفت: ما به درستی فهمیدیم که گفت وگو و تفاهم خیر ملی و منازعه و سوء تفاهم شر ملی و بازدارنده ملی است.ما در لیست امید بنا را بر تفاهم و همدلی و همکاری گذاشتیم و برای تشکیل مجلسی عقلانی اخلاقی و قانون گرا در تراز نظام جمهوری اسلامی هستیم.
وی گفت: ما همچنان در کنار همه کسانی که به دور از تندرویها هستند قرار میگیریم. شورای عالی سیاستگذاری برای اولین بار با برنامه در انتخابات شرکت کرد که اصلاحات ساختاری بدنه اقتصاد اصلیترین بخش آن بود. خوشحال هستیم که مقام معظم رهبری امسال را سال اقدام و عمل نامگذاری کرد. برنامههایی داریم که به طور جدی بتوانیم در این راه فعالیت کنیم. اجرایی شدن برنامه برجام، سیاست مقاومتی، تلاش جهت مبارزه با آسیبهای اجتماعی از برنامههای ما خواهد بود. شعار اصلی ما در مجلس امید و آرامش و رونق اقتصادی خواهد بود.
منتخب اول مردم تهران تصریح کرد: فراکسیون امید به عنوان اکثریت مجلس دهم بازتاب دهنده خواسته ها مطالبات و اراده عمومی و عامل همگرایی سلیقه ها و تفاهم ملی است.برای تقویت تجربه پارلمانتاریسم و ارتقا فرایند دموکراسی در کشور اقدام به تشکیل فراکسون امید کردیم.
موسویلاری: 96 گام بزرگتری برمیداریم
عبدالواحد موسویلاری نخستین سخنران در نشست هماندیشی منتخبان فراکسیون امید بود. او با اشاره اینکه 96 گام بزرگتری برمیداریم، گفت: به همه راهیافتگان به مجلس دهم تبریک عرض میکنم و امیدوارم خدا کمک کند تا نمایندگان در مسیری که صلاح است، حرکت کنند.
موسویلاری با بیان اینکه مقایسه نتایج انتخابات ۹۲ با انتخابات ۸۴ نشان میدهد تا چه اندازه اختلاف داشتن یا همدل بودن میتواند در نتیجه انتخابات تاثیرگذار باشد، گفت: چهرههای تاثیرگذار در انتخابات ۹۲ با رایزنی و تعامل و اکتفا کردن به حداقلها، نتایجی رقم زدند که با خواست عمومی ملت همراه بود و منجر به خروج ملت از شرایط سخت هشت سال گذشته شد. گذشت داوطلبانه دکتر عارف و بیانات جهتدار آقای روحانی و همراهی همه گروهها و احزاب باعث شد به سمتی حرکت کنیم که دورنمای تحول، خود را نشان دهد و دولت با میثاقی که با مردم بسته بود حرکت کرد و در عرصه بینالمللی با تدبیر، بزرگترین معادله ایران را حل کرد.
وزیر کشور دولت اصلاحالت با مقایسه دوران هشتساله احمدینژاد و دولت روحانی گفت: در این مسیر اصلاحطلبان نیز طی جلسات زیادی با احزاب و نهادهای مختلف مثل شورای هماهنگی اصلاحطلبان و با تشریک مساعی به یک نقطه رسیدند که تجربه سال ۹۲ را در سال ۹۴ تکمیل کنند.
وی گفت: گام اول اصلاحطلبان در سال ۹۲ بود و گام دوم درسال ۹۴ برداشته شد و خوشبختانه با همه سختیها، مشکلات پشت سر گذاشته شد و بحمدالله مسیری که طی شد همراهی و همدلی بود و در نهایت شورایعالی سیاستگذاری از دل این جلسات بیرون آمد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب مهمترین راهبرد شورایعالی را عدم تصمیمگیری در مرکز خواند و گفت: تصمیم گرفته شد که فعالان حزبی و مدیران خوشنام و نمایندگان احزاب و چهرههای محبوب منطقه در هر حوزهای درباره انتخابات آن حوزه تصمیم بگیرند و اگر اختلافی پیش آمد به مرکز منتقل کنند و امروز گمان میکنم در سال ۹۶ گام بزرگتری از سال ۹۴ برداریم.
موسویلاری برنامهمحور بودن لیست امید را مهمترین شاخصه نمایندگان در مجلس دهم خواند و ابراز امیدواری کرد: شعار آرامش، امید و رونق اقتصادی با تلاش این نمایندگان باید محقق شود.
وی ضمن احترام به نظرات همه نمایندگان از آنها خواست با تکیه بر تجربههای همدلی اصلاحطلبان در انتخابات و انتظار جامعه از آنان به تصمیمهای فراکسیون اصلاحطلبان احترام بگذارند و برنامهها را در مجلس با خرد جمعی پیش ببرند.
ظریف: باید "برجام اقتصاد مقاومتی" را هم اجرا کنیم
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه نیز با حضور در نشست هماندیشی منتخبان فراکسیون امید با بیان اینکه بیش از ۴۰ سال است که با دکتر عارف آشنایی دارم، از حضور در این جلسه ابراز خوشحالی کرد. وزیر خارجه دولت روحانی ابراز امیدواری کرد بتواند پاسخگوی محبتی که نمایندگان مجلس به وی داشتند، باشد.
وی دنیای امروز را دنیایی خواند که در آن روشهای نفوذ افزایش یافته و این مساله نیازمند درک عمیق از واقعیتهاست تا کشور آسیب کمتری ببیند.
ظریف گفت: در دنیای جدید کشورها میتوانند چندین برابر نقش ظاهری خود تاثیرگذار باشند و خوشبختانه با رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی ایران نیز نقش موثری در این مناسبات دارد.
وی با بیان اینکه در شرایط حساس منطقه ما و در حالی که کشورهای منطقه از ناامنی آسیب میبینند، ایران به برکت خون شهدا در شرایط آرامی قرار دارد، گفت: ما نیز باید در این شرایط متلاطم با تعمیق در شرایط بینالمللی تهدیدهای ایجاد شده را از بین ببریم.
وزیر امور خارجه برجام را فرصتی خواند که مشکل بینالمللی ما را حل کرد. وی گفت: امروز در منطقه شرایط بهتری برای ایران بهوجود آمده است و مهمترین وظیفه ما ضمن تاکید بر حقوق ملت و فشار بر دولتهای خارجی برای احقاق حقوق ایران، تلاش برای افزایش امکان توسعه روابط خارجی در ایام پس از برجام است.
ظریف با اشاره به دورانی که ایران محدودیت برای ورود دلار به کشور داشت، گفت: امروز در شرایطی هستیم که سرمایهگذاران خارجی علاقهمند به حضور در ایران هستند اما برای جذب سرمایهگذار خارجی باید احساس اطمینان و امنیت و تداوم امکان سرمایهگذاری را برای آنان بهوجود بیاوریم.
وزیر امور خارجه دولت روحانی با اشاره به اینکه امروز بدخواهان در منطقه تلاش میکنند تا تنش بهوجود بیاید، تاکید کرد: یقین داریم با مجلس خوب آینده در کنار دولت و انتقادات سازنده شما که کمتر از تذکرات مجلس قبل خواهد بود، این مشکلات را میتوانیم حل کنیم.
انتقاد تابش از تداخل برنامههای منتخبان مجلس دهم
محمدرضا تابش از دیگر سخنرانان این نشست بود. او در سخنرانی خود در نشست هماندیشی منتخبان فراکسیون امید با انتقاد از تداخل برنامههایی که دیروز برای منتخبان مجلس دهم پیش آمد، این مساله را عامل برخی بیبرنامگیها خواند.
او بر حفظ استقلال نمایندگان در عین عملکرد فراکسیونی منتخبان لیست امید تاکید کرد و گفت: نمایندگان چه در بیرون و چه در دورن مجلس، استقلال خواهند داشت اما در قالب فراکسیون تقسیم کار جمعی را دنبال خواهند کرد.
نماینده اردکان ضمن تشکر از همراهی و عنایت رییس دفتر رییسجمهور که با در اختیار قرار دادن مکان همایش کمک کردند، اظهار داشت: متاسفانه نمایندگان اصلاحطلب و مستقل مجلس در چند دوره مجلس بهدلیل غلبه برخی گرایشهای افراطی بر فضای مجلس از داشتن یک فراکسیون قوی محروم بودند.
او ادامه داد: تشکیل این فراکسیون تعامل نمایندگان در درون و همکاری با سایر قوا در بیرون و راه پیگیری مطالبات مردم را فراهم میکند.
تابش همچنین ضمن سپاسگزاری از تدابیر رهبر انقلاب که زمینهساز مشارکت مردم بود، از تلاشهای دولت در برگزاری انتخابات سالم و از گروههای نخبه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و حمایت همیشگی مردم تشکر کرد.
او در ادامه تاکید کرد: ما به مجلسی مستقل که نقش قانونگذاری و نظارتی خود را برای پیشرفت و رفع دغدغههای مردم با اقتدار ایفا کند نیازمندیم و در این مسیر برنامههای دولت را با خواستهای خود و مردم مغایر نمیبینیم و از تمام امکانات و اهرمها برای پیشبرد این برنامهها استفاده خواهیم کرد و به وحدت و همدلی نیازمندیم.
تابش در پایان خاطرنشان کرد: ما میگوییم برجام انجام شده و الان برای تداوم وعدههای رییسجمهور که تامینکننده حقوق مردم در قانون اساسی و برآورنده خواستههای بحق آنهاست باید گامهای جدیدی برداریم.
فهم مشترکی نسبت به موضوعات سیاسی ایجاد شده است
علی طیبنیا، وزیر اقتصاد نیز با حضور در نشست هماندیشی منتخبان فراکسیون امید طی سخنانی کارنامه اقتصادی دولت در سه سال اخیر را تشریح کرد.
او گفت: نگاهی به شعارهای اصلی شرکتکنندگان در مجلس نشان داد نوعی توافق بین نگرشهای مختلف درخصوص اولویتهای حل و فصل مشکلات کشور وجود دارد. وی در ادامه به سند سیاستهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: پیگیریهای مقام معظم رهبری و رییسجمهور و هیات دولت باعث شده نوعی فهم و درک مشترک نسبت به موضوعات سیاسی وجود داشته باشد. این فرصت مناسبی است برای رشد اقتصادی که باید با همدلی و همراهی بین همه قوا از همه این شرایط حداکثر بهرهمندی را داشته باشیم.
وزیر اقتصاد گفت: سال ۹۴ یکی از سختترین سالهای اقتصاد ایران بوده است. در شرایطی که از آسیبهای جدی در اقتصاد کلان رنج میبریم، درگیر سختترین تحریمهای تاریخ شدیم. تحریمهایی که به ما تحمیل شد و بر سیستم تامین مالی و نظام بانکی ما فشار وارد کرد.
او ادامه داد: با اجرای برنامههای دولت و مقابله با تحریمها رشد ۶.۸-درصدی سالهای گذشته را به رشد مثبت 3درصد تبدیل کردیم. در این زمان ما با تکانه دوم یعنی کاهش شدید قیمت نفت مواجه شدیم.
طیبنیا ادامه داد: طولانی شدن مذاکرات و کاهش قیمت نفت ما را در معرض آسیبهای ناشی از وابستگی به نفت قرار داده و رشدی که آغازشده بود را متوقف کردیم. باوجود این شرایط تلاشهای دولت جهت جلوگیری از آسیبهای این تکانهها موثر بود.
او خاطرنشان کرد: اگرچه ما رشد 3درصدی را نتوانستیم ادامه دهیم اما خوشبختانه رشد مثبت باقی ماند. در حالی که دستیابی به رشد ۵درصدی امکانپذیر بود، کاهش شدید قیمت نفت ما را دچار مشکلاتی کرد اما رشد مثبت سرمایهگذاری تداوم یافت. وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه تا پایان سال ۹۴ به رشد مثبت 2درصدی دست یافتیم، گفت: یکی دیگر از موفقیتهای دولت بازگرداندن ثبات و آرامش به بازارهای مختلف بود که در نتیجه رعایت انضباط مالی به دست آمد. نمونه این ثبات در بازار کالا و ارز مشاهده شد.
طیبنیا با تاکید بر اینکه ما فراموش نکردیم سال ۹۰ و ۹۱ چه التهابات و هیجاناتی در بازار ارز تحمیل شده بود، گفت: در سال ۹۲ نرخ ارز به میزان زیادی افزایش یافت اما در سال ۹۳ و ۹۴ شاهد کاهش شدید قیمت نفت و درآمدهای ارزی بودیم. سال ۹۴ قیمت ارز تنها ۴درصد افزایش یافت.
طیبنیا عنوان کرد: اگر چه سال ۹۳ و ۹۴ تلاشهایی از راه سیاستهای پولی و مالی شد اما دولت نسبت به اصلاحات ساختاری بلندمدت نیز بیتوجه نبود. از همان ابتدا برنامه بلندمدتی برای اصلاح ساختاری کشور تدوین کردیم که با ارسال برنامه اقتصاد مقاومتی، این برنامه مورد جرح و تعدیل قرار گرفت. او گفت: این روند در سال ۹۵ هم ادامه خواهد داشت.
طیب نیا با اشاره به سیاستهای مربوط به خصوصیسازی و اصل ۴۴ نیز عنوان کرد: این اصل بهطور جدی دنبال شده است باوجود اینکه در فاصله زمانی ۸۴ تا اول سال ۹۳ دولت قریب به ۹۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی داشت و عمده شرکتهای دولتی تا آن زمان فروخته شده بود اما از دولت قبل بدهیهای کلانی باقی ماند. با این حال در دولت روحانی ما به رشد ۹.۷درصدی رسیدیم. طیبنیا در پایان خاطرنشان کرد: ما مطمئنیم که به رشد ۸درصدی که در دستور کار دولت قرار دارد، دست خواهیم یافت و در سال ۹۵ رشد ۵درصد را با همراهی مجلس به دست خواهیم آورد.
با همه نمایندگان منتخب مردم، فراکسیونها و کمیسیونها همکاری خواهیم داشت
معاون پارلمانی رییسجمهور گفت: براساس تایید رییسجمهور تعامل حداکثری با کل مجلس و همه فراکسیونها و کمیسیونها خواهیم داشت. حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری اظهار کرد: عمدهترین وظایف مجلس شورای اسلامی در حوزه قانونگذاری و نظارت است. براساس تجربه حضور در چهار دوره از مجلس و دو دوره حضور در سمت معاونت مجلس، مطالعات آسیبشناسی زیادی را در مورد وظیفه این نهاد قانونگذاری انجام دادهام.
وی ادامه داد: نتیجه کلی کار تعامل دولت و مجلس به دو حوزه تقدیمی طرحها و لوایح برمیگردد. بررسی دورههای مختلف نتایج جالبی را نشان میدهد بهطور مثال در دوره هشتم 355 لایحه و 327 طرح تقدیم مجلس شد. در دوره نهم نیز تا ماه گذشته 481 طرح و 222 لایحه به مجلس ارایه شد. نکته جالب و نتیجه نهایی از بررسی این دو مجلس به آمار بررسی این طرحها و لوایح بازمیگردد. انصاری ادامه داد: از مجموع 703 لایحه و طرح تقدیمی تنها 337 مورد آن در جریان است. این آمار نشان میدهد که چهار سال ظرفیت مجلس برای قانونگذاری در همین حد است و 200 قانون تصویب میشود، به این صورت هم وقت نمایندگان دولت گرفته شده و هم وقت خود نمایندگان مجلس رفته است.
معاون پارلمانی رییسجمهور در خصوص تعداد سوالات نمایندگان از دولتیها نیز تصریح کرد: سه هزار و 529 سوال تا حدود یک ماه پیش پرسیده شده است. آیا این تعداد سوال نیاز قوه مقننه بوده است که از قوه مجریه بپرسد؟
وی در پایان گفت: با همه ظرفیت کارشناسی در خدمت شما هستیم تا با همکاری و تعامل نواقص موجود را برطرف کنیم بهگونهای که خواستههای مردم سریعتر محقق شود. براساس تاکید رییسجمهور تعامل حداکثری با کل مجلس، همه فراکسیونها و کمیسیونها خواهیم داشت. ما جایگاه و نقش قوه مقننه را جایگاهی بالا میدانیم.
برنامه عمومی نشست فراکسیون امید در ساعت پنج پایان یافت و برنامه بحث و تبادلنظر در خصوص ارکان مجلس دهم و فراکسیون امید با حضور منتخبان مردم بدون حضور خبرنگاران پس از آن ادامه یافت.
حضرتی:حصارها را بشکنیم
الیاس حضرتی در سخنان خود، عارف را نیروی ارزشمندی خواند که برای منفعت ملی در انتخابات ۹۲ کنار رفت. او گفت: آیتالله هاشمیرفسنجانی با تمام سوابق درخشان در انتخابات ۹۲ رد صلاحیت شد، ولی در خانه قهر نکرد و مردم را برای ایجاد فرصتی تازه تشویق کرد. ملت با همه مشکلاتی که در سالهای گذشته دیده بودند، پای صندوق حاضر شدند. همچنین مجموعه ویژگیهای روحانی دست به دست این عوامل داد تا ایشان انتخاب شود.
مدیر مسوول روزنامه اعتماد ادامه داد: در سال جدید هم بر همان اساس تصمیم گرفتیم که نه تنها اصلاحطلبان بلکه اصولگرایان ارزشی را هم بیاوریم و حصارهای جناحی را بشکنیم.
او نام این دوگانه شکل گرفته را دوگانه برجامیان و لابرجامیان نهاد و گفت: اینبار همه کسانی که دلسوزانه منافع کشور را در نظر داشتند و تهمتها و دروغها را به دور ریختند، دور هم جمع کردیم.
حضرتی ادامه داد: مردم که دیدند مسوولان تصمیمات عاقلانه میگیرند به صحنه آمدند.
منتخب مردم تهران لازمه مجلس کارآمد را یک مجلس فراجناحی خواند که فرعیات را فراموش شده تلقی میکند. او گفت: ما نباید خودمان را مشغول این صفبندیها کنیم و از مساله هیات رییسه و ریاست مجلس باید بهزودی عبور کنیم.
حضرتی تشکیل یک فراکسیون قوی و کارآمد را مهمترین اولویت خواند و گفت: باوجود تشکیل فراکسیونهای صنفی مختلف در مجلس همواره آنچه در مجلس اثرگذار بوده است فراکسیونهای سیاسی است.
او تصریح کرد: فراکسیون امید در برگیرنده اصلاحات و مستقلین و حتی اصولگرایان معتدل است. او گفت: اساسنامه فراکسیون که نوشته شده زمینه اصلی لیست امید است اما هر کس این اساسنامه را بپذیرد قدمش روی چشم ماست. منهای کسانی که ادبیات خشن را پمپاژ میکنند برای رفع مشکلات کشور همفکری میکنیم. عامل سوم مدیریت قوی است، ما در اینجا از آقای عارف خواهش کردیم برای مدیریت مجلس پا پیش بگذارند.
حضرتی تاکید کرد: این به معنای نقض زحمات لاریجانی نیست، ایشان در ارتباط با برجام جانفشانی و تلاش کردند ولی مجموعه آرای ملت و کارنامه دکتر عارف و رای اول ایشان در تهران این تکلیف را به ما میکند که در این مقطع از ایشان بهعنوان مدیر کمک بگیریم.
وی گفت: پیشنویس اساسنامه ما در حالی که تمام منتخبان لیست امید حاضر هستند بهزودی تکثیر میشود و اگر بند بند آن توسط مجمع که متشکل از تمام منتخبان لیست امید است تصویب شود، به تایید خواهد رسید. تمام کار ما فراکسیون است. فراکسیون، محور ملاحظات ماست. این فراکسیون باید تبدیل به یک کارآمدی خوب شود.
افزودن نظر جدید