- کد مطلب : 10612 |
- تاریخ انتشار : 31 فروردین, 1395 - 08:05 |
- ارسال با پست الکترونیکی
مردی که پاستور را از بهشت بیشتر دوست دارد
همچنین او در انتخابات ریاستجمهوری نیز از میان 6 کاندیدا در رتبه سوم قرار گرفت و باوجود اقداماتش در تهران، توانست حدود یک میلیون نفر را در تهران با خود همراه کند. با این وجود اما بهنظر میرسد قالیباف دوباره حال و هوای سیاستورزی آنهم در کارزار انتخابات را دارد چراکه برخی شنیدهها و اخبار حاکی از آن است که مرد اول شهرداری تهران، اقداماتی تبلیغاتی را آغاز کرده است. راهاندازی روزنامهای به نام «صبح نو» که قرار است با تیم جدیدی از همراهانش و با سرمایهگذاری یکی از اعضای خانوادهاش آغاز به کار کند. شنیدهها حاکی از آن است که این روزنامه با تحریریه روزنامه تعطیل شده تهران امروز و برخی خبرنگاران سابق همشهری منتشر میشود و باتوجه به انتقاد برخی مدیران و اعضای شورای شهر نسبت به هزینه تراشی جدید قالیباف برای شهرداری، این روزنامه با همکاری سازمان رسانهای اوج – تهیهکننده بیلبوردهای صداقت امریکایی، انیمیشن جنجالی «آقای سام» و از متولیان شبکه افق سیما- منتشر میشود و رویکردی کاملا انتقادی و مخالف با دولت دارد. البته رویکردهای منتقدانه قالیباف در برابر دولت، پس از آنکه از تنها روحانی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری 92 شکست خورد، از ابتدا امری روشن بود. چه آنکه او بارها درباره برجام اظهارنظرهای عجیبی کرد. اظهارنظرهای منتقدانهای که گهگاه یادآور خاطره «حمله گازانبری» است که حسن روحانی در مناظره انتخاباتیاش خطاب به قالیباف مطرح کرد. او حتی بخشی از فضای شهر را در اختیار شرکتی خصوصی برای تهیه بیلبوردهایی با مضمون منفی علیه مذاکرات قرار داد.
با این حال اما به نظر میرسد آقای سردار باتوجه به هوادارانی که دارد، اما چندان با آغوش باز اصولگرایان روبهرو نخواهد شد. چه آنکه قبل از انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی اخباری مبنی بر راهاندازی یک حزب توسط او شنیده شد. شاید او نیز با نیمنگاهی به فعالیتهای علی لاریجانی، اصولگرای جدا شده از ائتلاف اصولگرایان تصور میکرد میتواند راهش را از سایر اصولگرایان جدا کرده و مستقلا به انتخابات ورود کند. اما حزب او همچون حزب رهروان ولایت یعنی حامیان لاریجانی پر سر و صدا نشد و تنها در حد یک خبر خاموش شد. البته این احتمال وجود داشت که قالیباف منتظر دعوت اصولگرایان در جلساتشان باشد اما اصولگرایان در جلسات متعدد همگراییشان هرگز دعوتنامهای برای شهردار تهران ارسال نکردند و البته که قالیباف هم حرفی نزد و انتقادی نکرد. با این حال اما او همچون انتخاباتهای دیگر که سعی در فرستادن یاران خود به مجلس برای تاثیرگذاری روی تسریع امور و فضاسازیهای مناسب داشت، ناکام ماند. حتی میتوان گفت که در دورههای قبل اقبال بیشتری در کسب کرسیهای مجلس توسط حامیانش داشت ولی اینبار حداقل در تهران با یک «نه» روبهرو شد.
به هر روی اما اگر چهره قالیباف در قامت شهردار تهران کنار گذاشته شود، نخستین تصویر از او تصویری با لباس نظامی یا شاید هم تصویری با لباس خلبانی است. ازاینرو تصویر قالیباف بهعنوان مرد سیاست که همیشه در قالب فردی نظامی یا مرد اول خیابان بهشت تعریف شده، کمی دشوار است. اما با این وجود شهردار تهران که نزدیک به نیم قرن از زندگیاش میگذرد، اکنون از تلاشهای خود دست برنمیدارد و همچنان اهداف سیاسیاش را مرور میکند تا بدان برسد.
افزودن نظر جدید