- کد مطلب : 7668 |
- تاریخ انتشار : 5 اردیبهشت, 1394 - 14:43 |
- ارسال با پست الکترونیکی
نادمی: دولت باید از تلاش اصلاح طلبان برای تغییر ترکیب مجلس فعلی حمایت کند
به گزارش امید به نقل از گذارنیوز،سید مهدی نادمی در پاسخ به سوالی مبنی بر تحلیل خود از عملکرد دولت تدبیر و امید گفت:اتحاد اصلاح طلبان و اعتدالیون در خرداد ماه ۹۲ صورت گرفت که نتایج خوش یمن و مبارکی را در پی داشت، دولتی مقدرات امور اجرایی کشور را در دست گرفت که وارث نابسامانی ها و خرابی های زیاد در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بود. صرفاً در حوزه ی اقتصاد برآورد کارشناسان این بود که ضرر و زیان ضربه ی وارد بر پیکره اقتصاد در ۸ سال دولت اصولگرایان با تخریبهای ناشی از جنگ ایران و عراق برابری مینماید که باید در تحلیل عملکرد دولت اعتدال این زمین سوخته ای که تحویل گرفته شده است را در نظر داشت.
وی ادامه داد:بر اساس این پیش فرض که در چه موقعیتی این دولت استقرار پیدا کرده است، باید به دولت نمره ی قبولی داد. همین که دولت توانسته است سیل ویرانگر نقدینگی را کنترل نماید، همین که دولت توانسته است موجب عدم رشد صعودی نمودارهای تورم شود، همین که دولت توانسته است امید را به سرمایه گذاران و صنعتگران برگرداند، همین که بخش زیادی از تشکلهای سیاسی و مدنی اصلاح طلب امکان نفس کشیدن مجدد را پیدا کردند موجب میشد تا از این لحظه دولت نمره ی قبولی را کسب نماید.
وی ادامه داد: اما قاعدتاً نسل جوان اصلاح طلب که در سالهای سخت پس از انتخابات ۸۸ دچار محدودیتهای فراوان بوده است و برای روشن نگهداشتن راه و مرام جنبش دموکراسی خواهی ایران هزینه های جدی پرداخت نموده است، توقعات جدی تر و عمیق تری از این دولت دارد که شایسته است تا دیر نشده و ناامیدی نسبت به دولت بروز و ظهور پیدا نکرده است، این مطالبات جدی گرفته است.
عضو سابق دفتر تحکیم وحدت در پاسخ به این پرسش که امروز انتظار جوانان اصلاح طلب و فعالین مدنی از دولت چه می تواند باشد گفت:انتظار می رود برای حل موضوع رفع حصر تلاش واقعی تر و جدی تری انجام شود و گزارشهای اقدامات انجام شده در این راستا را به اطلاع مردم نیز برسانند و همچنین موضوع حصر رسانه ای رهبر اصلاحات را جدی تلقی نموده و در راستای حذف آن رایزنی هایی با مقامات عالی نظام صورت پذیرد.
وی افزود :باید موضوع استخدامها و بورسیه های خارج از ضابطه و سیاسی که ای طی ۸ سال استقرار دولت اصولگرا صورت پذیرفته است، با چشم پوشی و سهل گیری مواجه نگردد و استفاده کنندگان از این رانتها، از موقعیتهای کسب شده محروم گردند. هزینه های تحمیل شده بر فعالین سیاسی جوان در محیطهای کار و دانشگاه از قبیل ستاره دار شدن، ایجاد مشکلات گزینشی و اخراج از محیط کار هر چه زودتر بررسی و برطرف گردد.همچنین باید در نظر داشت با توجه به رای قاطع مردم به دولت تدبیر و امید این نکته باید در انتخاب مدیران برای دولت جدید مخصوصا در استانها دقت و وسواس بیشتری صورت پذیرد تا عوامل ایجاد کننده مشکلات فعلی کشور، همچنان برای ادامه دادن بر مسیر غلط گذشته بر مصدر کار باقی نمانند.
کاندیدای اصلاح طلب چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت:یکی از موانعی مهمی که موجب شده است دولت در بخش اقتصاد دستاوردهای مطلوب و مورد نظر خود را نداشته باشد، تحریمها و محدودیتهای بین المللی است که ناشی از سوء تدبیر و ماجراجوییهای رئیس دولت قبل بود و این دولت با صحنه گردانی عالی جناب آقای دکتر ظریف، در حال برطرف کردن آثار آن است. حال کسانی که از قبال این محدودیتها و تحریمها منفعتهای سیاسی و مالی زیادی کسب نموده اند از هراس جدی از عادی شدن مناسبات تجاری و سیاسی ایران با کشورهای دیگر داشته و کمر همت به شکست رساندن مذاکرات هسته ای بسته اند. مهمترین کاری که میتواند دولت را در برابر این اقدامات ایذایی مخالفان مذاکرات هسته ای بیمه نماید این است که افکار عمومی جامعه را شریک اسرار و امین خود تلقی نماید و خیلی از مشکلات فعلی را با مردم مطرح نماید. افکار عمومی باید بداند تحریمها چه اثرات زیان باری برای اقتصاد و صنعت کشور داشته است و چه کسانی از این وضعیت سوءاستفاده کردند. متأسفانه تیم اطلاع رسانی دولت عملکردی ضعیفی دارد که موجب شده است حرف و هدف دولت، به لایه های مختلف اجتماع نفوذ پیدا ننماید.
نادمی در تشریح چگونگی عملکرد اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس پیش رو گفت:یکی دیگر از موانعی که در دو سال گذشته موجب شده است دولت نتواند مدیران دلخواه خود را در سطح کابینه به همکاری دعوت نماید ناشی از وجود مجلسی بوده است که اعضای جبهه پایداری در مناسبات آن دست برتر را داشته اند. برای همین دولت گریزی جز این ندارد که از هرگونه تلاش جبهه اصلاح طلبان برای تغییر ترکیب مجلس فعلی حمایت نماید تا افرادی بر صندلی های مجلس تکیه زنند که مصالح مردم و نظام برای آنها بر مصالح جناحی اولویت داشته باشد.
به همین جهت انتظار است دولت اعتدال با جدیت زمینه برگزاری انتخاباتی سالم و منصفانه را برای تمام آحاد جامعه و گروههای سیاسی فراهم نماید. در حال حاضر نگرانی اصلی فعالین اصلاح طلب در مورد موج گسترده ی رد صلاحیتهاست که دولت باید با رایزنی با مقامات عالی نظام و متصدیان بخش نظارت بر انتخابات، از وقوع آن پیشگری نمیاد. قاعدتاً پس از موضع گیری شایسته ی مقام معظم رهبری در آستانه ی انتخابات ۹۲ که فرمودند رأی مردم حق الناس است و نظامیان را از دخالت در فرایند انتخابات برحذر داشتند، نگرانی از تکرار انتخاباتی مانند ۸۸ تا حد زیادی کمرنگ شده است ولی نگرانی در مورد ردصلاحیتهای سیاسی و جناحی همچنان بصورت جدی در اذهان عمومی جامعه وجود دارد و برای آن رئیس جمهور که نقش مجری و نگهبان قانون اساسی را دارد باید چاره اندیشی نماید.
این عضو سابق تشکل های دانشجویی در پایان با اشاره به تجربه اصلاح طلبان در انتخابات گذشته ابراز امیدواری کرد و گفت;خوشبختانه پس تجارب تلخی که اصلاح طلبان در سال ۸۴ کسب نمودند، عقلانیت قابل تقدیری در سطح رهبران اصلاح طلبان در جهت ایجاد وحدت و وفاق درون گروهی ایجاد شده است که نتیجه ای اولیه آن در انتخابات سال ۹۲ حاصل گردید. در حال حاضر زمینه های تشکیلاتی و سازمانی استفاده و تکرار تجربه وحدت سال ۹۲ در قالب شوراهای استانی اصلاح طلبان در حال تکرار است و این امید در سطح فعالین سیاسی اصلاح طلب زنده است که بتواند لیستهای یکپارچه و متحد انتخاباتی در سراسر کشور شامل نمایندگانی دلسوز، معتدل و کارشناس به مردم عرضه نمایند تا پس از حجت الاسلام کروبی، جناب آقای دکتر عارف دومین اصلاح طلبی باشند که پس از انقلاب مدیریت قوه مقننه ی کشور را در دست میگیرند.
افزودن نظر جدید