نمایندگان مجلس به سعید نمکی رای اعتماد دادند

در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی، نحوه زمانبندی بررسی صلاحیت، وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گرفت و با ۲۲۹ ‌رای موافق، ۲۵ ‌رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۵۹ ‌نماینده حاضر به سعید نمکی رأی اعتماد دادند.
 

به گزارش اميدنامه به نقل از ایسنا، در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی، نحوه زمانبندی بررسی صلاحیت سعید نمکی؛ وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گرفت. بر اساس تبصره یک ماده ۲۰۴ آئین نامه داخلی مجلس ابتدا رئیس جمهور به مدت یک ساعت فرصت داشت تا در مورد برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی ایراد نطق کند. با این حال حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی که صبح امروز برای دفاع از سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت به مجلس آمده بود، پس از ۴۰ دقیقه دفاعیات خود از وزیر پیشنهادی بهداشت، دقایقی به سخنان اولین مخالف وزیر پیشنهادی گوش کرد و با همراهی تعدادی از نمایندگان جلسه علنی مجلس را ترک کرد.

پس از سخنرانی رئیس جمهور تعدادی از نمایندگان دور جایگاه حلقه زدند و به طرح مسائل مختلف پرداختند. ۲ نفر از نمایندگان به عنوان مخالف و ۲ نفر به عنوان موافق با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق هرکدام برای مدت ۱۵ دقیقه بیانات خود را در خصوص برنامه‌ها و صلاحیت وزیر ارائه کردند.

وزیر پیشنهادی نیز در پایان برای دفاع از برنامه‌ها و صلاحیت خود به مدت ۳۰ دقیقه ایراد نطق می‌کند.

روحانی: نیاز به خارج از کشور برای درمان رفع شده است / گردشگر سلامت داریم

رئیس‌جمهور که برای دفاع از وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صحن علنی مجلس حاضر شده بود در بخشی از سخنان خود با اشاره به این‌که «وزارت بهداشت برای پیشبرد امور خود به بسیاری دیگر از وزارتخانه‌ها از جمله وزارت کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت متصل است»، در این خصوص گفت‌: اصرار من این است که مجلس شورای اسلامی وزارت تجارت و بازرگانی را از صنعت جدا کند. اگر می‌خواهیم برای مردم خرید اجناس کمتر معطل شوند راه دیگری وجود ندارد مگر اینکه وزارت بازرگانی تشکیل شود در غیر این صورت مشکلات در این بخش ادامه پیدا می‌کند. این مشکل برای همه مر دم است و من از همه شما نمایندگان خواهش می‌کنم تا وزارت بازرگانی از صنعت مستقل شود.

مخالفان وزیر پیشنهادی بهداشت

تأمین اجتماعی از سیاست‌های وزارت بهداشت در طول سال‌های گذشته آسیب دیده است

به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس در مخالفت با نمکی؛ وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: به جای درخواست بزرگ‌تر کردن دولت به ویژه در بخش تأمین معیشت، بهتر بود درباره بازار ارز، سطح قیمت‌ها و تأمین مایحتاج عمومی مردم سخن می‌گفتند و با مطرح کردن برنامه‌هایشان به جامعه آرامش می‌دادند.

وی اظهار کرد: سوابق ارزشمندی در گذشته ایشان وجود دارد. امیدوارم با رأیی که امروز از مجلس می‌گیرند در انجام وظایف خطیری که پیش‌رو دارند، موفق شوند.

برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت بومی‌سازی و محلی نیست

هم‌چنین حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با سعید نمکی، وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاکید بر اینکه همه نمایندگان و مردم و کسانی که با دکتر نمکی کار کرده‌اند از ایشان با پاک دستی، تخصص و غیر سیاسی بودن یاد می‌کنند، گفت: توجه ویژه وزیر پیشنهادی به برنامه‌های قابل اجرا جای تحسین دارد، اما برنامه‌های دکتر نمکی بومی سازی نیست. در حالی که برنامه‌ها باید ایالتی و بومی سازی باشد.

وی اظهار کرد: اقتدار نظام، سلامت آموزش، چرخش نخبگان، فناوری و سد سازی همه نتیجه عملکرد نظام و از دستاوردهای نظام است و در دولت‌های مختلف دستاوردهای خوبی داشته ایم. در دولت "تدبیر و امید" نیز ضمن انتقادات جدی به بی عدالتی در راهسازی و ریل، آموزش و پرورش و حقوق کارگران آسیب‌های اجتماعی داریم، ظلم است که اگر از خوبی‌های این دولت نیز سخن نگوییم.

موافقان وزیر پیشنهادی بهداشت

برنامه «نمکی» در راستای ارتقا و ادامه طرح تحول سلامت است

به گزارش ایسنا، مهدی فرشادان نماینده سنندج در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ما نسبت به سرنوشت طرح تحول سلامت نگرانی داشتیم، تاکید کرد: برنامه‌های آقای نمکی در راستای ارتقا و ادامه طرح تحول سلامت است.

وی بیان کرد: ابتدا چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک می گویم و از آقای فرهنگی هم تشکر می‌کنم که مسائل مهمی را گوشزد کردند و در پایان از دوستان خواستند که با رأی بالا آقای دکتر را به عنوان وزیر بهداشت تأیید کنند. از آقای قاضی زاده هاشمی، وزیر پیشین بهداشت هم تشکر می‌کنم که زحمات بسیاری را در این حوزه کشیدند.

۳ فراکسیون سیاسی مجلس موافق وزیر پیشنهادی بهداشت هستند

هم‌چنین علی نوبخت عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «سه فراکسیون سیاسی مجلس شورای اسلامی موافق وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت هستند»، ابراز امیدواری کرد که وی رأی اعتماد بالایی از مجلس شورای اسلامی کسب کند.

وی که در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت سخن می‌گفت، اظهار کرد: من در سال ۱۳۸۹ در شرایطی که سمت‌های مختلفی در فرهنگستان علوم پزشکی، نظام پزشکی و دانشگاه شهید بهشتی و برخی جاهای دیگر داشتم، در اعتراض به گروگان‌گرفتن اجساد مردم از کارها کناره‌گیری کردم. مردم مستضعف به بیمارستان می‌آمدند و به آنها می‌گفتند تا پول ندهید بستری نمی‌شوید. این در حالی است که توصیه شده بود مردم جز غم بیماری غم دیگری نداشته باشند.

نمکی فردی برنامه محور است

علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس نیز در موافقت با سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: ایشان فردی برنامه محور است. برنامه‌های ایشان آسیب شناسی دارد و به اسناد بالادستی مربوط می‌شود. در برنامه‌های ایشان اهداف به صورت کمی ارائه شده است که این برای ما بسیار مفید است.

وی ضمن عرض تشکر از زحمات قاضی زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حمایت از سعید نمکی گفت: امروز سخن است از رأی اعتماد به دکتر نمکی برای به عهده گرفتن سکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. جناب دکتر نمکی چند ویژگی دارند؛ ایشان فردی پاک دست هستند. علیرغم اینکه در سطوح کلان مدیریت‌های جدی را تجربه کردند، تا امروز لکه سیاهی در کارنامه ایشان دیده نمی‌شود.

متن کامل سخنان سلیمی در موافقت با نمکی را اینجا بخوانید.

با رأی نمایندگان مجلس

«نمکی» وزیر بهداشت نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (دوشنبه) بعد از استماع نظرات موافقان و مخالفان و برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با ۲۲۹ رأی موافق، ۲۵ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۹ نماینده حاضر به سعید نمکی رأی اعتماد دادند.

پزشکیان رئیس جلسه با آرزوی توفیق برای نمکی و تبریک به او ابراز امیدواری کرد در مسئولیت جدید بتواند قوانین مصوب را با قدرت و جسارت ادامه دهد و خدمتگزار مردم باشد.

 

افزودن نظر جدید