پورمحمدی: نباید انتظار داشته باشیم دولت از اصولگرایان تشکیل شود/شاید مرده شور خوبی می‌شدم

انتقادهای پرشمار اصولگرایان به دولت صدای اصولگراترین عضو دولت را درآورد. مصظفی پورمحمدی به دبیران استانی حزب موتلفه از توقع بی جای اصولگرایان در سهم خواهی از دولت دانست و گفت حمایت اصلاح طلبان و کارگزاران عامل پیروزی روحانی بوده و "اصولگرایان پشتیبان این دولت برای جمع آوری رای نبودند."

به گزارش امید،واکنش پورمحمدی به انتقادهای فراوان اصولگرایان از انتصاب های دولت یازدهم است. انتقادهای شدید اصولگرایانی که تا کنون بسیاری از وزیران کابینه روحانی را به مجلس کشانده و حتی تهدید به استیضاح کرده اند. او بار دیگر با انتقاد از صداوسیما، این سازمان را به "اتهام زنی" به دولت متهم کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه با بیان اینکه ما اصولگرایان در انتخابات نامزد زیاد داشتیم، افزود : حالا نباید انتظار داشته باشیم که دولت از اصولگرایان تشکیل شود.

وی در ادامه افزود: اصلاح طلبان و کارگزاران از روحانی حمایت کردند ولی جمعیتی که به روحانی رای داد گرایش سیاسی چندانی نداشت. خود روحانی هم معتقد نیست که به جریان خاصی منسوب است و تلاش زیادی می‌کند تا اعتدال حفظ شود.

وزیر دادگستری همچنین اظهار کرد: دولت در گزینش‌های خود از طیف های مختلفی استفاده می‌کند، اما با این وجود نباید انتظار داشته باشیم که دولت گروه‌هایی را که از لحاظ فکری به خود نزدیک است را روی کار نیاورد.

پورمحمدی همچنین اشاره کرد: در فضای عمومی دولت کار جناحی انجام نمی گیرد، اما ممکن است برخی وزرا تمایل جناحی داشته باشند به هرحال دولت باید قانون اساسی و منافع ملی را رعایت کند، اما ما اصولگرایان نباید انتظار داشته باشیم دولت نیروها را جابجا نکند.

او در ادامه با بیان اینکه نامزد پیروز در انتخابات نامزد همه مردم نیست ولی باید از او حمایت و پشتیبانی کرد، افزود: ما باید منازعات سیاسی را کنار بگذاریم؛ زیرا منازعات سیاسی دامن همه را می‌گیرد.

وزیر دادگستری با بیان اینکه رفع موانع کشور به همبستگی و همدلی نیازمند است، خاطرنشان کرد: البته کاستی‌ها و ضعف ها باید بیان شود، ولی نقد با دشنام فرق و تهدید کردن فرق می‌کند. جنس نصیحت و ارشاد با جنس تخریب متفاوت است.

سخنان پورمحمدی یک روز پس از آن مطرح می شد که از مجلس خبر رسید نمایندگان اصولگرا می خواهند چند وزیر دولت روحانی برای استیضاح و سوال به صحن علنی بکشانند. نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری و فراکسیون اقلیت اصولگرایان  طراح اصلی این حرکت هستند.

وزیر علوم هدف اصلی این گروه و بهانه استیضاح انتصاب های فرجی دانا در دانشگاه ها است.

این در حالی است که پیش از وزارت علوم، وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده هسته ای هدف بیشترین حملات این گروه بودند. جدال آیت الله خاتمی و مصباح یزدی با حسن روحانی بر سر "راه بهشت" هم از عوامل موثر بر حملات اخیر چهره های محافظه کار جریان اصولگرایی در هفته های اخیر بود.

همزمان، ناظران سیاسی، عزم دولت برای برخورد با مفاسد اقتصادی را دلیل دیگر افزایش حملات و انتقادها می دانند. مساله ای که وزیر دادگستری بدون اشاره مستقیم به شخص یا گروهی می گوید: دولت عزم جدی برای برخورد با مفاسد اقتصادی دارد فضای مثبتی هم در این زمینه شکل کرفته و رسیدگی به پرونده ها بهتر از گذشته است، اما پرونده‌های فساد کاملا پیچیده است و متهمان بر دستگاه قضا فشار وارد می کنند و ممکن است با قاضی هم همکاری لازم انجام نشود.

او همچنین در ادامه انتقادها به عملکرد صداوسیما در مواجهه با دولت، گفت: میزان اتهامات وارده به دولت زیاد است که دولت ابزار کافی برای برخورد با آن‌ها را ندارد. صداوسیما نیز از کسی انتقاد می کند ولی اجازه دفاع به وی را نمی دهد یا این دفاع را با تاخیر پخش میکند که دیگر فایده ای ندارد. وقتی دروغ و تهمتی در تلویزیون پخش شود دیگر قابل جبران نیست.

پورمحمدی در خصوص پذیرفتن پست وزارت دادگستری در دولت یازدهم گفت: انسان باید بر اساس تکلیف عمل کند اگر تکلیف بود من مرده شور شوم حتما مرده شور می شدم و مرده شور خوبی هم می شدم تا الان من پستی را خودم مطالبه نکرده ام و وزارت دادگستری را با اصرار و فشار و کشمکش پذیرفته ام و اگر این پست را قبول نمی کردم بداخلاقی می شد، البته علی لاریجانی رییس قوه مقننه هم پیگیر بود تا این پست به من برسد روسای سایر قوا هم در این بین نقش داشتند.

افزودن نظر جدید