این منبع مطلع همچنین به میدل ایست آی گفت: پمپئو گفت که آمریکا مشتاق توافقی جدید است. عبدالمهدی در پاسخ او گفت که ایرانیها ملتی سرافراز هستند و آن توافق را از سر نخواهند گرفت اما در عین حال پیشنهاد کرد که ایران ممکن است مشکلی با یک پروتکل الحاقی نداشته باشد. پمپئو نیز در جواب گفت که پروتکل الحاقی میتواند ایده خوبی باشد.
این منبع مطلع در ادامه ادعا کرد: "لحن پمپئو مثبت بود و ایران را تهدید نکرد. روز بعد عبدالمهدی یک مأمور سیاسی به ایران فرستاد تا آنها را از این موضوع با خبر کند.
به گزارش ایسنا، آمریکا در چند وقت اخیر از طریق اقداماتی مبتنی بر سیاستهای جنگطلبانه کابینه دونالد ترامپ و به ویژه جان بولتون، مشاور امنیت ملی وی، یک جنگ روانی در منطقه خاورمیانه به راه انداخته است که از جمله این اقدامات بزرگنمایی اعزام برخی ادوات جنگی به خلیج فارس است که گزارش حاکی از آن هستند که این اعزامها روالی عادی است و پیش از این نیز در خلیج فارس حضور داشتهاند.
شبکه سیانبیسی به نقل از مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا که چندی پیش با این شبکه گفتوگو کرده بود مطرح کرد: بر خلاف حضور نظامی گستردهتر در منطقه، وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که آمریکا به دنبال جنگ نیست و خود را گرفتار یک جنگ نیز نخواهد کرد.
برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز به تازگی با عقبنشینی از مواضع تندی که جان بولتون طی چند روز گذشته درباره آرایش نظامی آمریکا در خلیج فارس اتخاذ کرده بود، در گفتوگو با بیبیسی گفت: ما موقعیت نیروهایمان را تغییر دادیم تا آماده و در حالت دفاعی باشیم. همانطور که رئیسجمهور و وزیر خارجهمان اعلام کردند، ما خواهان جنگ با ایران نیستیم؛ اما با توجه به تهدیداتی که با آن مواجه شدهایم، مجبور شدیم که ناو آبراهام لینکلن و تعدادی دیگر از تجهیزات نظامیمان را به روی صحنه ببریم.
افزودن نظر جدید