کیهان:اگر طبق گفته رئیس جمهور،مردم اهل فکر هستند پس چرا سر چهارراه ها چراغ قرمز می گذارند؟

کیهان در واکنش به سخنان اخیر روحانی نوشت:برخی آیات در قرآن وجود دارد که به پیامبر اکرم خطاب می‌کند «تو فقط تذکر بده» یا «بر عهده تو تنها ابلاغ است» این آیات دلالت بر توحید افعالی دارند یعنی سرچشمه همه حرکتها خداست. هدایت و ضلالت به دست اوست و کسی نمی‌تواند بیرون از مشیت الهی عملی انجام دهد.

اما متاسفانه آقای رئیس‌جمهور از این آیات برداشت دیگری دارند برداشتی که از حاکمان، سلب مسئولیت می‌کند و جامعه را تبدیل به «کلاس اخلاق» می‌نماید که بزرگان آن فقط وظیفه دارند موعظه کنند سخنرانی نمایند و از بدی‌ها و خوبی‌ها بگویند.

   اگر به راستی نظر آقای دکتر روحانی چنین است که چون مردم خود اهل درایت و انتخابند و همه‌چیز باید با فهم و درک و پذیرش باشد و نه تحمیل، پس قوه قهریه چه جایگاهی در حکومت دارد؟ مثلا:
- چرا دستگاهی به نام راهنمایی و رانندگی وجود دارد که پیوسته از نیروی بازدارنده جریمه استفاده می‌کند؟
- در امر تولید و توزیع کنندگان مواد غذایی چرا اینقدر نظارت و سختگیری وجود دارد؟ بهداشت و سلامت محیط رستورانها چرا با ابزارهای جریمه و تعطیلی آن اماکن مورد تاکید قرار می‌گیرد؟
- قوه قضائیه و دادگاه و زندان برای چیست؟ مگر مردم خیر و صلاح و شر و فساد را نمی‌شناسند؟ راستی چرا حکومت در اجرای قانون این همه سختگیری می‌کند و مجازاتهای سنگین برای کسانی قرار می‌دهد که قانون را زیر پا می‌گذارند؟

 

افزودن نظر جدید