در بخش دیگری از یادداشت کیهان آمده است: ««آقازاده» آزمون اول سازمان اوج برای بهسازی و پالایش سریالهای شبکه نمایش خانگی است. چند قسمت اول این سریال، امیدوارکننده بود. شانس بزرگ سازمان اوج و سازندگان سریال این بود که در اوج انتقادات از سریالهای شبکه نمایش خانگی، یک انتخاب جدید را پیش روی علاقهمندان به این نوع آثار قرار دادند. «آقازاده» تازه زاده شده در شبکه نمایش خانگی، در چند قسمت اولیهاش نشان داد؛ اولا در داستانگویی و کیفیت ساختاری، یک سر و گردن از اکثر سریالهای نمایش خانگی بالاتر است و ثانیا برخلاف خیلی از این آثار که در فضا و دنیایی دور از زندگی و دغدغههای عموم مردم میگشتند، این سریال به یکی از برخطترین موضوعات با حیات و معاش روزمره شهروندان این کشور مرتبط است. مسئله فساد و رانت خواری زالوصفتهای زاییده در ساختارهای نامتوازن اقتصادی و راهزنان صاحب قدرت و نفوذ، موضوعی نیست که جامعه هنری به سادگی از کنارش عبور کند. با این حال، کمتر جسارت و انگیزهای در بین فیلمسازها دیده شده که به چنین مسائلی توجه کنند. هم از این رو، ساخت سریال درباره این مسئله سهمگین از سوی سازمان اوج، نشانه مثبتی بود. گو اینکه بسیاری از مخاطبان سریال،برخی از دیالوگها و فضاسازیهای این سریال را مماس با توقع از سازمان اوج نمیدانستند و انتظار محصولی پاستوریزهتر را داشتند.»
البته در پایان این یادداشت انتقاداتی به قسمتهای اخیر این سریال چون همان ماجرای معروف شکلات و آش شده و گفته شده با شل شدن قصه فسادستیز داستان، قصهگویی خسته شده و آب رفته و جاذبه بازار «آقازاده» را هم ضربه فنی کرده است.
«آقازاده» سریالی ۲۸ قسمتی است که تا به حال یازده قسمت از آن پخش شده و گفته شده بهزودی پروندههای جنجالی مفاسد اقتصادی سالهای اخیر کشور را هم به تصویر خواهد کشید.
افزودن نظر جدید