- کد مطلب : 5086 |
- تاریخ انتشار : 11 مرداد, 1393 - 16:40 |
- ارسال با پست الکترونیکی
گروههای تندرو در ایجاد فضای امنیتی منافع خود را طلب میکنند
به گزارش امید به نقل از آفتاب،محمد علی حاضری، استاد دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد دولت اعتدال را در سه محور اساسی عقلانیت، خرد جمعی و خرد انتقادی است، گفت: حقیقت این است که جریان افراطی و عدهای از اصولگرایان تندرو مخالف هرگونه تفکر جمعی و عقلانی هستند و برای همین با نهادها و وزارت خانههایی که مبنای اصلی کار آنها تعهد، تفکرعقلانی، تعقل گرایی و خرد جمعی هستند، مخالفاند.
وی ادامه داد: دو نهاد اصلی وزارت علوم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین توجه را از طرف طیف مخالف دریافت کرده است؟ این چه معنایی دارد؟ آیا غیر از این است که ایبن دو وزارتخانه به طور قطع و یقین در ارتباط مستقیم با آگاهیبخشی و تعقل و تفکر قرآنی قرار دارد و باید به دینداری عقلانی و عقلانیت در جامعه پاسخ منطقی و عقلانی بدهد؟ در واقع باید اینطور بگوییم که قلمرو عقلانیت و آگاهیبخشی پاشنه آشیل دولت اعتدال است و از اول بر آگاهیبخشی، خردورزی و دینداری عقلانی و تفکر قرآنی تاکید دارند که نقطه ضعف افراطیهاست. برای همین این طیف در مواجهه با جریانهایی که این سه محور را الویت اصلی خود قرار میدهند، حساسیت نشان داده و بیشترین تمرکز خود را برای کوبیدن این سه محور اساسی قرار میدهند.
حاضری درباره علت پخش شبنامه علیه وزارت فرهنگ و ارشاد تا انتقفادهای تندی که علیه این حوزه در روزهای اخیر صورت میگیرد، گفت: گروههای تندرو در ایجاد فضای امنیتی منافع خود را طلب میکنند. هر چه قدر روابط در داخل و در بیرون تنش آلود باشد اینها راحتتر میتوانند منافع خود را دنبال کنند. برای همین در حوزه فرهنگ به فکر ایجاد فضای آزاد و عقل گرا نیستند، بلکه برای این عده ایجاد محدودیت و منکوب کردن سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد و در کل دولت اعتدال عین منفعت است. در واقع این طیف زیر لوای دین و زیر لوای پیروی از رهبری به تنشها دامن میزنند. میگویند رهبری فصلالخطاب است. مگر رهبری از سیاستهای هستهای دولت حمایت نکرده است؟ پس چرا مدام چوب لای چرخ دولت میگذارند؟ چرا این عده به اعتماد مردم به نظام و دولت لطمه میزنند؟ آیا نفع کشور در این است؟
افزودن نظر جدید