- کد مطلب : 12027 |
- تاریخ انتشار : 17 مهر, 1395 - 11:15 |
- ارسال با پست الکترونیکی
نمیدانم،نشنیدم،نگفته،از خودش بپرسید
مشروح پرسشهای امید ایرانیان و پاسخهای دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه میآید:
طی روزهای اخیر، رهبر انقلاب، صراحتاً اعلام کردند که حضور احمدی نژاد در انتخابات به صلاح نیست. فکر میکنید با این وجود و با تجربه اینکه او در دولتش رفتارهایی بر خلاف نظر رهبری همچون حضور مشایی در دولتش را داشته است، این بار استراتژیاش چه باشد؟
آقای دکتر احمدینژاد به مصلحتسنجی مقام معظم رهبری یک پاسخ مثبت داده و تبعیت خود را اعلام کرده است.
اگر او شخصاً در انتخابات حضور پیدا نکند و از کاندیدایی در سایه حمایت کند، چه طور؟
بنده از نحوه حضور آقای احمدینژاد در انتخابات آینده خبر ندارم و نمیدانم از چه نامزدی حمایت خواهند کرد.
با توجه به اینکه یکی از اصول اصولگرایان، حرکت بر مدار صحبتهای رهبری، تکلیف آنها با کاندیدای احتمالی احمدی نژاد و حضور در سایه او در انتخابات چه خواهد بود؟ چراکه چندی پیش آقای باهنر اعلام کرده بود که مشغول رصد افراد مد نظر (از احمدی نژاد نیز اسم برده بود) برای انتخابات ریاست جمهوری هستیم؟
اصولگرایان در انتخابات آینده بر اساس خرد جمعی به یک نامزد خواهند رسید در انتخابات شوراها هم به یک فهرست میرسند.
اصولگرایان در انتخابات 96 چه استراتژی را پیش خواهند گرفت؟ آیا موتلفه تابع نظر جامعتین خواهد بود؟
پاسخ: احتمال میدهم راهبرد اصولگرایان در انتخابات آینده همانند انتخابات مجلس دهم، یک صدا یک فهرست باشد.
آقای بادامچیان گفته بودند که کاندیدای موتلفه اصلح است. اگر نظر جمعی اصولگرایان روی فرد دیگری باشد، آیا موتلفه کاندیدای دیگری معرفی میکند؟
پاسخ: آقای بادامچیان چنین حرفی را نزدهاند. ما در گفتگوی خود با دیگر اضلاع اصولگرایی امیدواریم به یک نفر برسیم.
آقای ترقی گفته بودند که در مقطعی قرار بود که دبیر کل موتلفه(شخص شما) تغییر کند و موتلفه روی به جوانگرایی بیاورد؟ شما طرح مسأله تغییر خود را در سال گذشته در انتخابات موتلفه تأیید میکنید؟ نکته دیگر اینکه با توجه به اینکه تغییراتی در حزب موتلفه ایجاد شده است به نظر میرسد این حزب روی به جوانگرایی آورده است، آیا در موتلفه شما به این نتیجه رسیدید که باید معیارهای این حزب با مسائل روز مطابقت داشته باشد؟
روند جوانگرایی در حزب مبتنی بر تصمیمات مرکزیت حزب، نسبتاً خوب پیش میرود و آثار و نتایج آن هم تا کنون برای اعضای حزب در سراسر کشور ملموس بوده است و انشاالله ادامه خواهد یافت.
خیلی از چهرههای اصولگرا از جمله آقای باهنر و مصباحی مقدم بر این باورند که اصولگرایان چهرههای کاریزماتیک خود را از دست دادهاند، نظر شما چیست؟ اگر اصولگرایان هنوز چهرههای کاریزماتیک دارند، میتوانید یکی از آنها را نام ببرید؟در همین راستا اصولگرایان معتقدند که حتی الان در جامعتین نیز چهره کاریزماتیکی نیست، چراکه در انتخابات مجلس گذشته نتوانستند نقش فصل الخطابی را بین کاندیداهای اصولگرا بازی کنند و نتوانستند توفیق چندانی حداقل در تهران کسب کنند؟
در اردوگاه اصولگرایان به اندازه کافی رجل سیاسی و مذهبی وجود دارد و ما از این بابت کمبودی نداریم. کسانیکه در گذشته به عنوان نامزدهای ریاست جمهوری از سوی اصولگرایان مطرح شدند عمدتاً افراد برجستهای بودند که برخی از آنها میتوانند این مسئولیت را پذیرا باشند.ضمناً افراد تازه نفس هم غیر از نامزدهای قبلی، واجد شرط نامزدی ریاست جمهوری هستند.
چندی پیش آقای حداد عادل طی مصاحبهای اعلام کردند که اشتراکات دو جریان را میتوان با حضور اشخاصی از دو جریان فکری از جمله خودشان و آقای عارف، تقویت کرد. چرا تا کنون اصولگرایان در این راستا پیش قدم نشدهاند. درحالی که چهرههایی همچون عارف، ماهها قبل از انتخابات مجلس ایده ائتلاف نسبی با اصولگرایان را مطرح کردند که با برخورد سد اصولگرایان مواجه شد.
چنین چیزی را من نشنیدم. اگر شما با آقای حدادعادل مصاحبه کردید. همین سؤال را از ایشان بپرسید.
افزودن نظر جدید