نویسنده در ادامه تحولات اخیر در منطقه در پی تشدید مناقشات هستهای بین ایران و آمریکا را بسیار نگران کننده ارزیابی کرده و در بخش دیگری از این مطلب نوشت: "جان بولتون"، مشاور امنیتی ترامپ حدود 20 سال است که خواهان تغییر نظام در ایران است. وی همچنین یکی از اصلی ترین بازیگران جنگ عراق و معماران دروغ ها برای شروع این جنگ است. شخص ترامپ البته مخالف مداخلات نظامی است اما اساسا وی فردی غیرقابل پیش بینی است.
نویسنده در ادامه به تاریخچه دشمنی دیرینه بین ایران و واشنگتن اشاره کرده و نوشت: مردم ایران پشت دولت خود قرار دارند و هرگز دخالتهای آمریکا در امور کشورشان را فراموش نکرده و به طور مداوم آن را یادآوری می کنند. شعار مرگ بر آمریکا که هنوز همچنان هر جمعه بعد از نماز جمعه فریاد زده می شود و به صورت برجسته روی دیوار یک خانه در تهران نقش بسته دلیل این مسئله است. به دلیل این حافظه تاریخی و بالاتر از همه به دلیل فشارهای بالایی که از خارج ایجاد می شود مردم ایران امروز پشت نظام خود بیش از پیش منسجم ایستادهاند.
نویسنده در ادامه تاکید کرد که استراتژی تنش زایی آمریکا در قبال ایران گروههای به زعم غرب افراطی را در ایران تقویت کرده است. آنها همواره گفتهاند که ما نمی توانیم با آمریکا مذاکره کنیم چرا که دولت آن قابل اعتماد نبوده و توافقات را نقض می کند. آمریکا مجددا توافقی که ایران به آن پایبند بوده است (برجام) را نقض کرده است.
نویسنده در ادامه نوشت: آژانس بینالمللی انرژی اتمی همواره این مسئله را تایید کرده است که تهران به اصول این توافق پایبند است. در این مفهوم ایران هیچ گناهی ندارد و اتهامی به آن وارد نیست.
در ادامه این مطلب آمده است: آمریکا ظاهرا دقیقا نمی داند در خاورمیانه چه انجام می دهد. حتی اگر ترامپ در اظهارات خود مبنی بر اینکه توافق اتمی با ایران یک توافق بد است حق داشته باشد و حتی وقتی که تهران بخشی از مسئله در خاورمیانه باشد اما با این حال بخشی از راه حل هم هست. ما باید با همه بازیگران در ایران بر سر میز مذاکره بنشینیم و همه طرفها را بر سر یک میز بیاوریم.
این سیاستی که ترامپ در حال حاضر دنبال می کند کارساز نیست. وی تلاش می کند به ایرانی ها یک کاپیتولاسیون کامل را تحمیل کند. اما اگر ما هیچ وعدهای را به ایرانی ها ندهیم آن ها هرگز بر سر میز مذاکره بر نمی گردند.
نویسنده در ادامه با تاکید بر اینکه استراتژی فشار حداکثری ترامپ علیه ایران کارساز نیست، همچنین تاکید کرد که سیاست فشار حداکثری مردم را بیشتر پشت نظام قرار می دهد و این هم از لحاظ تاریخی و هم تجربی اثبات شده است.
نویسنده در ادامه با اشاره به اینکه مردم ایران شاه که آمریکا آن را مرد خود در منطقه خلیج فارس می دانست را به عنوان یک سرکوبگر ارزیابی می کردند که از منافع آمریکا و نه علایق ملت خود دفاع می کرد همچنین گفت که مردم ایران او را فراموش نکرده اند. بنابراین پیشنهاد دموکراتیزه شدن که در حال حاضر از طرف آمریکا ارائه می شود در گوش ایرانیان تنها صدایی توخالی است.
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: آمریکا ایران را متهم می کند که هیچ نقش سازندهای را در خاورمیانه ایفا نمی کند. ممکن است این طور باشد. ما می توانیم به سیاست خارجی ایران انتقاد وارد کنیم اما سعودی ها که بهترین دوستان آمریکایی ها هستند هم رفتار بهتری در منطقه ندارند. آن ها یمن را بمباران می کنند و پیش از آن در بحرین هم دخالت نظامی می کردند اما از نگاه آمریکا همه چیز در نظم است. بنابراین چنین انتقادهایی به ایران از طرف آمریکا در گوش مردم ایران بی اعتبار است.
افزودن نظر جدید