بحران جانشینی عسگراولادی در جناح راست

تنها یک روز بعد از مرگ حبیب الله عسکراولادی استاد و پدر معنوی اصولگریان در جبهه پیروان خط امام و رهبری محمدرضا باهنر به عنوان جایگزین موقت او برصندلی استاد مرحومش تکیه زد. جبهه پیروان حالا باید در اولین نشست خود جایگزین استاد را ازمیان خود انتخاب کند. انتخابی که با رای اعضای چهارده گانه این جبهه به سرانجام می رسد. جایگاهی که رقیبانی از طیف های مختلف جبهه پیروان خط امام و رهبری برای تصاحب ان رقابت خواهند کرد.

به گزارش امید،حبیب الله عسکراولادی بیش از این که دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری بود، پدرمعنوی این طیف از اصولگرایان به حساب می آمد، جایگاه سنتی او در جبهه به حزب مطبوعش –موتلفه اسلامی-  کمک دوچندانی کرده بود تا در راس تصمیم سازی های اصولگریان قرار گیرد. محمدنبی حبیبی حالا نماینده موتلفه در این انتخابات خواهد بود، حبیبی که فرصت پیدا کرده از سایه همیشگی  استاد بیرون بیایید پنج حامی سنتی از میان  احزاب و تشکل های اصولگرای عضو را خواهد داشت، موتلفه دبیرکل خود را تنها نخواهد گذاشت، اتحادیه اسلامی بازار و انصاف نشان داده است همیشه در انتخاب های خود حامی موتلفه بوده، جامعه اسلامی کارمندان و جامعه اسلامی ورزشکاران دبیرکل های از جنس موتلفه دارند و هردو عضو  هیات ریسه موتلفه بوده و هستند و در نهایت جامعه اسلامی کارمندان به عنوان یکی از اعضای مشترک جبهه ایستادگی  و پیروان نمی تواند رای خود به رقیبان حبیبی دهد.

محمدرضا باهنر که با اعلام سید کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان به طور موقت و تا برگزاری انتخابات دبیرکلی این جبهه براین صندلی تکیه زده مهمترین رقیب حبیبی خواهد بود. باهنر مرد شماره دو اصولگریان در جبهه پیروان اگرچه نتوانست نامزد ائتلاف جبهه پیروان در انتخابات ریاست جمهوری گذشته باشد اما شش رای را می تواند برای خود نهایی شده فرض کند. جامعه اسلامی مهندسین و جامعه زینب حامی بی چون و چرای او خواهند بود، کانون نمایندگان ادوار و انجمن اسلامی دانشگاهیان که دبیرکل های از جنس مجلس دارند، رفیق پارلمانی خود را رها نخواهند کرد، جامعه اسلامی پزشکان و جامعه اسلامی کارگران نیز اگرچه در یک جبهه با موتلفه و دیگران جمع شده اند اما اختلاف دیدگاههای اقتصادی و اجتماعی انها مانع از رای آوری رقیبان باهنر خواهند شد.

منوچهر متکی جریان نانوشته سوم جبهه پیروان است، نایب رئیس دومی که از پیش از انتخابات قهر از جلسات را در پیش گرفته و بعد از کنارگذاشته شدن از ائتلاف نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری یازدهم به میان پیروانی ها نیامد تا انجا که شایعه اخراج او نیز در رسانه ها منتشرشد، هرچند که این شایعات با تکذیب رسمی سخنگوی جبهه پیروان مواجه شده است. متکی حمایت  کانون فارغ التحصیلان شبه قاره هند و انجمن اسلامی دانشجویان را خواهد داشت، هرچند که این دو رای او را برصندلی دبیرکلی و جایگزینی استاد نمی رساند اما حمایت او از هرکدام از گزینه های بالا می تواند او را برنده رقابت جایگزینی استاد کند.

منبع:تدبیر

افزودن نظر جدید