- کد مطلب : 6924 |
- تاریخ انتشار : 15 بهمن, 1393 - 13:56 |
- ارسال با پست الکترونیکی
عسکری: روحانیون افراطیون را بفرستد کباب خوری!
به گزارش امید به نقل از آنا، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی درباره ویژگیهای انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر انقلابهای جهان همچون انقلاب فرانسه و انقلاب شوروی گفت: انقلاب فرانسه، ریشه آزادیطلبی داشت و انقلاب شوروی نیز ریشه اقتصادی داشت؛ اما در انقلاب اسلامی ایران دو عنصر مهم نقشآفرین بود که یکی از این دو عنصر، عامل فکری و فرهنگی بود.
وی در این زمینه توضیح داد: در انقلاب ما، مکتب اسلام و جهانبینی اسلام مبنای نظر قرار گرفت و این جهانبینی صرفا مادی نیست.
عسکری همچنین با تأکید بر اینکه "مکتب اسلام ناب محمدی(ص)، با انقلاب امام(ره) تجدید حیات شد"، اظهار کرد: انقلابی که در سال 57 به وقوع پیوست، مبتنی بر بعثت نبی مکرم اسلام(ص) و ادامه همان راه بود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، عامل انسانی و رهبری کاریزماتیک امام خمینی(ره) را دیگر ویژگی انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: رهبری شخص امام خمینی(ره)، نقش تعیینکنندهای در پیروزی انقلاب اسلامی داشت؛ این موضوعی است که دنیا به آن اعتراف دارد. مجله بینالمللی العالم در آن مقطع، یک ویژه نامه برای امام خمینی به زبان عربی منتشر کرد و زیر عکس امام، تیتر زد: «هوالذی اعجز الغرب و حیر الشرق و شغل العالم» به این معنا که "او کسی است که غرب را عاجز، شرق را متحیر و عالم را به خود مشغول کرد".
عسکری ادامه داد: اگر خصایص امام(ره) را شاخص قرار دهیم، اگر این تفکر و شخصیت در هر کشور دیگری وجود داشت قطعا در آنجا نیز انقلابی همچون انقلاب اسلامی ایران اتفاق میافتاد.
انقلاب با سه عامل اسلام، امام و مردم پیروز شد و هرگونه تضعیف این سه عامل، فراموشی اصل انقلاب است
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به نقش اساسی مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور شد: امام خمینی(ره) در وصف مردم ایران گفتند مردم ایران با مسلمانان صدر اسلام هم قابل مقایسه نیستند؛ چراکه مردم در صدر اسلام، پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) را میدیدند و از روی شناخت و ارتباط ایمان میآوردند اما مردم معاصر ایران، نادیده و به اعتماد تفکر امام و اعتقاد و باورشان، پا در مسیر انقلاب اسلامی نهادند و برای آن هزینه دادند.
وی، اسلام، امام و مردم را سه عامل شکلگیری و بقای انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: اگر این ویژگیها نباشد به طور طبیعی انقلاب به فراموشی سپرده میشود.
عسکری تأکید کرد: به قول فلاسفه «علت محدثه، علت مبقیه نیز هست»؛ اگر اسلام متحجرانه و جمودگرانه معرفی شود یا رهبری تضعیف شود و مردم در انقلاب نادیده گرفته شوند، انقلاب آسیب خواهد دید.
وی با بیان اینکه "ولایتیون افراطی و کسانی که با نام ولایت، افراطیگری میکنند، آفت انقلاب اسلامی هستند"، تصریح کرد: چندی پیش بنده یک یادداشتی با عنوان پیشنهاد به شورای عالی امنیت ملی نوشتم، که در آن، موضوع افراط را مطرح کردم.
عسکری در این زمینه ادامه داد: بنده معتقدم ریشه افراط در بعضی از چهرههای حوزه است و بیشتر در مشهد و قم وجود دارد و به تهران نیز سرایت میکند. افراطیون افرادی هستند که در راه انقلاب یک تلنگر هم به آنها نخورده است. امام(ره) کمترین اعتنایی را به ایشان نداشتند و از این جهت، عقده حسادت سراغ برخی از آنها آمد؛ به خصوص حسادت به آیتالله هاشمی رفسنجانی.
به گفته وی، این افراد در حال حاضر، افراط را به نوعی در جامعه نهادینه کردهاند و افزود: این افراط نه به نفع نظام و نه به نفع رهبری و ولایت است.
روحانی، تبار افراطیون را میشناسد/ بد نیست اینها را هم دو هفتهای بفرستند کباب بخورند
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه "آقای دکتر روحانی از نظر تبارشناسی، افراطیون را میشناسد" تصریح کرد: آقای روحانی میداند که اینها در تبار انقلاب نبودند و با برخی افرادی که با امام(ره) همفکر نبودند مجالست داشتند. او میداند که افرادی که اکنون به یکباره ادعای انقلابیگری میکنند، در زمان طاغوت چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه برگزار میکردند. روحانی میداند امام(ره) در وصف اینها فرمودند تیشهای که مقدسین بیخبر از خدا به ریشه اسلام زدند، هیچکس تاکنون نزده است. روحانی میداند که بعضی از اینها حکومت شاه را به انقلاب امام(ره) ترجیح میدادند و کار آنها جز تکسب و تعیش چیز دیگری نبوده است. اینها ولایتیهای دوره شاه محسوب میشدند.
وی با بیان اینکه "دکتر روحانی که یک مبارز انقلابی و اولین فردی است که در سخنرانی خود، لقب امام (ره) را به رهبر کبیر انقلاب داد"، خاطرنشان کرد: چه اشکالی دارد آقای روحانی پرونده این افراطیون را در شورای عالی امنیت ملی مطرح کند تا اینها هم دو هفته بروند کباب بخورند!
عسکری با بیان اینکه "اگر ولایت تضعیف شود، نظام نیز تضعیف خواهد شد"، تأکید کرد: رهبر معظم ما در دنیا بینظیر است و با این شرایط پیچیده بینالمللی و داخلی توانسته، کشور را حفظ و آرامش را در آن حاکم کند. البته اگر انتقادی هم باشد به زیرمجموعه حاکمیتی است، به عنوان نمونه یک شخصی همچون احمدینژاد با نام ولایت می آید اما در عمل و رفتار خود قانونشکنی میکند.
این نماینده مردم در مجلس هفتم، افزود: به عنوان مثال کارشناسان امنیتی، سیاسی و اقتصادی میتوانند باعث ارتقا و پیشرفت کشور شوند یا اینکه به انقلاب ضربه بزنند؛ چراکه آنچه مردم و افکارعمومی را به تحلیل میبرد همین مدیران میانه و کارشناسان نظام هستند.
عسکری همچنین با تأکید بر اینکه "مهمترین و بالاترین عامل پیش برنده نظام، رضایت مردم است و یکی از مهمترین فلسفه نظام نیز از بُعد فلسفه حکومت همین عامل است"، ادامه داد: حکومت "به ما هو" حکومت، عهدهدار این نیست که چه کسی به بهشت و چه کسی به جهنم برود؛ اما از نظر سرنوشت مردم، در همین دنیا، حکومت میتواند اثرگذار باشد، طوری که کار به جایی نرسد که جوانان بگویند بهشت برین پیشکش خودتان! ما را از این جهنم نجات بدهید.
این نماینده ادوار مجلس، با بیان اینکه "عدم رضایت، باعث ایجاد شکاف اجتماعی میشود"، اظهار کرد: روحانی تاکنون توانسته است برخی از این شکافها را ترمیم کند. اما هنوز در مسائل اقتصادی شکاف وجود دارد.
عسکری به ذکر خاطرهای از ایام انتخابات ریاستجمهوری یازدهم پرداخت و خاطرنشان کرد: آقای روحانی در سفری که به مشهد داشت، به همراه بنده خدمت یکی از بزرگان رفتیم که ایشان، در حضور بنده به عنوان مسئول ستاد گفتند شما در استان ما به اصلاحطلبها اهمیت دادهاید و کار را برای ما سخت کردهاید. من گفتم ببنید آقای روحانی اصلاحطلب نیست، آقای هاشمی هم معروف به اصلاحطلب نیست؛ اما همین اصلاحطلبها پای کار آقای هاشمی و آقای روحانی آمدهاند. آقای هاشمی شخصیت فراجناحی دارد و بر اساس وظیفه خود اصلاحطلبانی را که زخمی شده بودند، التیام داده است. برای همین مطمئنم که اینها پای کار شما هم برای کمک خواهند آمد.
شخصیتهای بزرگ نظام خود را در دالان تنگ جناحها اسیر نکنند
وی با بیان اینکه "فرایند انقلابها و مسیر سیاسی و اجتماعی جوامع، در حال تغییر و گذار است"، گفت: رویشها و ریزشها در انقلاب اسلامی همچون سایر انقلابها نیز بوده، هست و خواهد بود؛ اما آنچه مهم است اینکه شخصیتهای نظام نقطه عطفها را مورد نظر قرار دهند و خودشان را در دالان تنگ جناحها اسیر نکنند.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، معتقد است که "به صورت طبیعی آرمانگرایی و حس معنویت با چاشنی جنگ در دوران هشت سال دفاع مقدس وجود داشت"، اما پس از پایان جنگ، برای جامعه و جوانان، طرح و تمهیدات از پیش تعیین شده نداشیتم و واقعیت این است که نظام برای بعد از آن، آمادگی مواجهه با مطالبات اجتماعی را نداشت.
عسکری ادامه داد: مورد بعدی این است که شخصیتهای اثرگذار فکری به خاطر مشکلات اقتصادی و جدیای که برای کشور به وجود آمده بود، ناگزیر به کار اجرایی شدند؛ از سوی دیگر، بدترین اتفاقی که به نظر بنده در سالهای اخیر افتاده، به خصوص در هشت سال دولت احمدینژاد، این است که رابطه بر پیشینه و سابقه انقلابی مقدم داشته شد.
امروز سابقه انقلابی جای خود را به روابط داده است
وی اضافه کرد: قرآن میگوید "السابقون السابقون اولئک المقربون"، در اینجا یعنی پیشینه انقلابی بودن و وفادار بودن به امام و آرمانهای انقلاب باید مبنا باشد، اما دیدیم که پس از دوران دفاع مقدس، این موضوع از حالت اثربخشی خارج شد و جای خود را به روابط داد. اکنون فرهنگ جامعه ما تبدیل به "الرابطون الرابطون اولئک المرتبطون" شده است.
نماینده مشهد در مجلس هفتم، با بیان این مطلب افزود: زمانی که ما در افکارعمومی میبینیم ویروسی به نام رابطه آمده است. این موضوع دل خیلی از جوانان و دلسوزان نظام را خالی میکند و در نوع خود، برای انقلاب ریزش را در پی دارد و به نظر بنده، تنها کسانی که قصد قربت خیلی بالایی دارند مسائل و اتفاقات را در برداشتهای فکری خودشان لحاظ نمیکنند و اینگونه خود را راضی میکنند که وضع فعلی، وضعیت بدی نیست.
عسکری اضافه کرد: به عنوان مثال، وقتی مردم میبینند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، آقای هاشمی را با آن سوابق انقلابی تحریم و در مواردی هم تخریب میکند، طبیعی است که مردم به خاطر همین رفتار متملقانه، این صدا و سیما را به عنوان رسانه ملی نمیدانند و رو به رسانههای بیگانه میآورند.
وی با تأکید بر اینکه "در موضوع ریزشها و رویشهای انقلاب، نباید دچار انحراف شد"، تصریح کرد: اگر توجه ما به ژستهای ظاهری و استقبالها و تملقها باشد، چه در داخل و چه در خارج از کشور، قافیه را میبازیم. نباید هورا کشیدنها، دستبوسیها و این حالتهای افراط را "رویش" بدانیم؛ بلکه اینها در نوع خود آفت هستند. همانطور که زمانی که آقای فخرالدین حجازی آن مطلب تملقآمیز را در وصف امام(ره) گفتند، امام خمینی با ایشان برخورد کردند. این را مقایسه کنید با رفتار احمدینژاد، که در زمان او، آقای رحیمی گفت من در حلب بودم و یک شخصی گفت اگر قرار بود در این دوران یک پیامبری ظهور کند، حتما آن پیامبر احمدینژاد بود! اما کسی به آقای رحیمی نگفت این ادبیات متملقانه برای چیست و اگر ریاست میخواهی چرا متوسل به این کارها می شوی؟ و چرا هتک تفکر دینی میکنی؟
نماینده مجلس هفتم، با اشاره به رفتار مسئولان دولت قبل، یادآور شد: همین آقای رحیمی در زمان معاون اولیاش، گزارشی را در سفر مقام معظم رهبری به قم ارائه داد که در آن ادعا کرد تا آخر سال هیچکس در قم بدون خانه نخواهد ماند و تا پایان چهارسال دولت احمدینژاد در تمامی ایران، کسی نخواهد بود که بدون خانه باشد. اما دیدیم که این گزارشها اغراقآمیز و دروغ بود و همینها برای نظام آفت است.
عسکری تصریح کرد: نتیجه چنین مدیریتی برای نظام ریزش میشود و اگر کسانی که متقاضی مسکن هستند، این سخنان را مرور کنند، پیش خودشان میگویند که رئیس یک دولت و معاون اول وی، چه حرفهای کذب و گزافی که نگفتند.
افزودن نظر جدید