او افزود: چهره دادستانها بیشتر در چهره مقابلهای ترسیم میشود در حالی که چهرههای دیگر هم دارند. دیگر، ظرفیت پیشگیرانه است که دادستانها دارند و در دوره آیت الله آملی کمتر مورد استفاده قرار گرفت انشاءالله در دوره جدید بیشتر استفاده شود. بخش دیگر کار دادستانها بخش نظارتیاش است. بعد دیگر بعد حمایتی دادستان است.
جعفری دولت آبادی گفت: در قضیه گران فروشی دیدید که دادستان حرف اول را در میدان تصمیمات میزد و به دولت حرف خوبی زدیم گفتیم شما کارتان را انجام دهید و ما حمایت میکنیم و در قضیه گوشت و مرغ گفتند که دادستان شأن خودش را پایین آورد که وارد این موضوع شد در حالی که شأن مردم بالاتر است.
دادستان سابق تهران ادامه داد: وقتی من به داستانی تهران آمدم، تهران در دود و آتش میسوخت و هر روز اعتراضات خیابانی و دستگیری داشتیم. علاوه بر این به دلیل قضیه مرتضوی دید خوبی به دادستان نبود. ۱۸ ماه سختی بود که پشت سر گذاشتیم.
او با اشاره به تحریمها گفت: پس از قضیه فتنه، موج اول تحریمها را داشتیم که منجر به تشکیل پروندههای زیادی از جمله پرونده مه آفرید شد و همچنین بازداشتهایی از مسئولان دولتی در آن سال داشتیم.
جعفری دولت آبادی افزود: پس از روی کار آمدن دولت جدید، با پرونده بابک زنجانی مواجه شدیم. پروندهای که شش سال است در حال بررسی است و هنوز زلزله بابک زنجانی پا بر جاست. متهم در این مدت ۳۰ هزار نامه نوشته است، اینها را میگویم که در تاریخ بماند و آنها که میگفتند آقای دادستان چه میکنید بدانند که تمامی این نامهها خوانده شد و امیدوارم دادستان جدید وقت کنند و آنها را بخوانند.
او افزود: آشوبهای دی ماه سال ۹۶ و قضیه دراویش در اسفند ماه آن سال را داشتیم و پس از آن و در سال ۹۷ و با مشکلات اقتصادی پروندههای مفاسد اقتصادی را داشتیم. افراد زیادی کارشکنی کرده و مقاومت میکردند و ما باید از این مسیر سنگلاخ عبور میکردیم.
جعفری دولت آبادی افزود: دوره من با دود و آتش فتنه آغاز و با دود و آتش تحریم و فساد اقتصادی به پایان رسید. امیدوارم با رفتنم دادستانی آرامش بگیرد و آقای القاصی مهر وقت کنند به امور دادسراها بپردازند.
جعفری دولت آبادی افزود: همکاری با دستگاهها بسیار خوب بود و بیشترین جلسات با دستگاهها داشتیم و در حوزههای اجتماعی بسیار فعال بودیم.
افزودن نظر جدید