- کد مطلب : 10827 |
- تاریخ انتشار : 3 خرداد, 1395 - 09:51 |
- ارسال با پست الکترونیکی
علی مطهری مطرح کرد: پشت پرده وحدت لاریجانی با پایداریها
آقای مطهری فکر میکنید که مجلس آینده تا چه اندازه میتواند به پیشبرد اهداف دولت کمک کند؟
خیلی زیاد. به نظرم مجلس دهم قطعا با دولت همراهتر خواهد بود.
باتوجه به ترکیب 70درصدی نمایندگان مجلس، تا چه اندازه روند مجلس و موضعگیریهای نمایندگان و برنامهها تغییر خواهد کرد؟
قطعا کارشکنیهایی که در مجلس نهم در برابر دولت صورت میگرفت در این مجلس یا نخواهد بود یا کمتر خواهد بود. بنابراین با این ترکیب فعلی، شاهد عملکرد متفاوتی از مجلس گذشته خواهیم بود.
بحثی مطرح شده است که باید دستهبندی اصولگرا و اصلاحطلب را در مجلس کنار گذاشت و افراد را به برجامی و نابرجامی تقسیمبندی کرد. شما این تقسیمبندی را قبول دارید؟
خیر. این تقسیمبندی درست نیست. چون معتقدم که نمیشود ما برجام را ملاک تقسیم قرار دهیم چون برجام امر موقت است و ظرف چند سال آینده تمام میشود. بنابراین یک امر موقت را نمیتوان برایش یک ملاک طولانیمدت در نظر گرفت.
باتوجه به تغییر ترکیب مجلس، پیشبینی شما از ترکیب فراکسیونهای مجلس چیست؟
به اعتقاد من شکلگیری فراکسیونها هر تعداد و هر قدری که باشد، باید ترکیبش بر پایه مبانی و اصول فکری باشد. اگر ما اصول را اشتراک در مبنای فکری قرار دهیم، به مشکل بر نمیخوریم. در واقع هر فراکسیونی باید اصول و مبانی فکری خاصی داشته باشد و نمیشود ما فراکسیونها را براساس توافقنامه تشکیل بدیم.
گفتید که نمیشود فراکسیونها براساس توافقنامه شکل بگیرد. این روزها صحبت از حمایت جبهه پایداری از لاریجانی برای ریاست مجلس است. به نظر شما ممکن است این هم یک قرارداد برای به دست آوردن جایگاه ریاست مجلس از سوی آقای لاریجانی باشد؟
به نظرم این حمایت و وحدت هم امر موقت و تنها بهخاطر مقابله با دشمن مشترک است. یعنی فکر میکنم که حمایت محدود به انتخاب رییس مجلس میشود و خیلی بعید میدانم که پایدار بماند.
افزودن نظر جدید