- کد مطلب : 2501 |
- تاریخ انتشار : 28 آبان, 1392 - 15:54 |
- ارسال با پست الکترونیکی
نامه درخواست عزل رئیس دانشگاه پلی تکنیک به وزیر علوم تحویل شد
به گزارش امید به نقل از خرداد،در این نامه که به امضای 1000 نفر ازدانشجویان دانشگاه رسیده است،با برشمردن عملکردهای ناخوشایند رئیس دانشگاه در طول هشت سال گذشته خواهان تغییر هر چه سریعتر وی شده اند.
در بخش هایی از این نامه آمده است: «انتخابات 24 خردادماه عرصه بازگشت امید و شادمانی به دانشگاه های کشور بود. امری که با تغییر چند تن از مدیران نالایق دانشگاه ها دوچندان گردید. پس از این تغییرات، جامعه دانشگاهی پلی تکنیک نیز به انتظار تغییر کادر مدیریتی و راس آن ریاست دانشگاه نشسته است که متاسفانه تا امروز به آن جامه عمل پوشانده نشده است. ریاستی که در طول این هشت سال زخم های فراوانی را بر پیکره این درخت تنومند وارد کرده است»
در ادامه نامه نیز با اشاره به تعطیلی انجمن اسلامی دانشگاه از سوی رئیس دانشگاه و تخریب دفتر آن ، از این اقدام در راستای محروم سازی دانشجویان از داشتن نهادی صنفی برای مطالبه گری در برابر روندهای مدیریتی ناکارآمد، نامبرده شده و در ادامه آمده است: " یکی از عجیب ترین اقدامات وی شکایت از دانشجویان دانشگاه و پیگیری پرونده های آنها برای اخذ حکم قضایی می باشد. آری عجیب است! رئیس دانشگاه که باید به سان پدری در کنار دانشجویان قرار گیرد خود در مقابل دانشجویان ایستاده است".
در بخش های دیگری ازنامه دانشجویان به دخالت نیروهای خارج از دانشگاه درفرآیندهای داخلی دانشگاه اشاره شده و این فرآیند مستظهر به اجازه و حمایت رئیس دانشگاه عنوان شده و تاکید گشته که درطول این مدت دانشجویان بدین واسطه با آسیب های بسیاری روبرو شده اند.
دربخش دیگری از نامه آمده است: « کمیته انظباطی دانشگاه به عنوان اصلی ترین بازوی اجرایی ریاست دانشگاه در تمامی این مسائل ورود نموده که ثمره آن بیش از 150 ترم تعلیق و احضار چند صد تن از دانشجویان است». از عملکرد حراست دانشگاه نیز انتقاداتی در این نامه آمده و تاکید شده که این روند پس از انتخابات نیز کما فی السابق از سویرئیس دانشگاه پی گرفته شده است.
در بخش پایانی نامه نیز آمده است: « شوراهای صنفی دانشجویی، تشکلی برخواسته از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سالهای گذشته همواره با محدودیت های فراوانی روبرو بوده است. همچنین کانون های فرهنگی و نشریات دانشجویی به محاق رفته اند و حتی طی دوره ای چند ساله این دانشگاه از نعمت حضور کانون های فرهنگی و نشریات مستقل دانشجویی محروم بوده است. پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری نیز این روند ادامه یافته است و طی دو ماه گذشته از آغاز ترم جاری تمامی نشریات مستقل چاپ شده تعطیل گشته اند.
همچنین در طول 8 سال گذشته اساتید نیز از تیغ تنگ نظری ها و بی تدبیری ها در امان نبوده اند و پیوسته مشکلاتی برای آنها ایجاد گشته است.
ما، جمعی از دانشجویان پلی تکنیک وظیفه خود می دانیم که صدای مظلومیت خویش را به گوش شما برسانیم و از شما نیز انتظار اقدامی عاجل برای التیام زخمهای 8 سال گذشته را تقاضامندیم که تغییر ریاست دانشگاه می تواند پایانی بر تمامی این افراطی گری ها باشد.
افزودن نظر جدید