این گروه تحقیقاتی، سلولهایی کشتدادهشده را به زیرسویهBA.5 کرونا آلوده کردند. سپس انواع مختلفی از داروها را بر روی این سلولها آزمایش کردند و سعی داشتند بررسی کنند که این داروها تا چه حد مانع از تکثیر ویروس میشوند.
گفته میشود سه داروی ضد ویروس برای کووید-۱۹؛ یعنی رمدسیویر، مولنوپیراویر و نیرماترلویر/ریتوناویر، در مقایسه با زیرسویه BA.2 تاثیر بیشتری روی زیرسویه BA.5 داشتند.
نیرماترلویر(Nirmatrelvir) یکی از دو ماده فعال موجود در Paxlovid است که توسط شرکت فایزر ساخته شده است. رمدسیویر (Remdesivir) که هم که توسط Gilead Sciences Inc ساخته شده، یک داروی درونوریدی است. هر سه دارو، تولیدِ شرکتهای داروسازی ایالات متحده هستند.
زیرواریانت BA.5 باعث افزایش عفونت در ژاپن و سایر نقاط جهان شده است. روز چهارشنبه برای اولین بار موارد روزانه کرونا در این کشور از مرز 150 هزار نفر گذشت.
ژاپن هنوز اولین داروی خوراکی داخلی COVID-19 خود را تولید نکرده است. روز چهارشنبه، وزارت بهداشت، تأیید قرص Xocova، تولید شرکت Shionogi & Co را برای دومین بار به تعویق انداخت، زیرا نگران این بود که این قرص قادر به اثبات کارایی خود در آزمایشات بالینی نیست.
افزودن نظر جدید