- کد مطلب : 5207 |
- تاریخ انتشار : 25 مرداد, 1393 - 14:58 |
- ارسال با پست الکترونیکی
یک نماینده مجلس: استیضاح وزیر علوم رای نمیآورد
به گزارش امید به نقل از تدبیر،هفته گذشته استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم دولت روحانی با 51 امضای نمایندگان محافظهکار مجلس نهم اعلام وصول شد. وزیری که امروز تاوان افشا کردن تخلفهای دوران محمود احمدینژاد را باید بدهد.
بورسیه غیرقانونی سه هزار نفر از نزدیکان دولت قبل. تخلفی که بسیاری آن را بزرگترین سرقت و فساد علمی سه دهه اخیر عنوان میکنند و دلیل اصلی استیضاح فرجیدانا را افشاکردن موضوع این بورسیه های غیر قانونی می دانند. بحث استیضاح وزیر علوم آنجا شدت گرفت که مشخص شد اسامی چند نماینده مجلس ،نزدیکان دولت احمدی نژاد و خانوادههایشان هم در میان بورسیهشدگان است و البته هر روز نام و نشانی از این افراد در رسانهها در حال انتشار است.
حامد قادرمرزی، میگوید:«خواسته ما از وزیر علوم این است که در روز جلسه استیضاح نه تنها اسم نمایندگانی که از بورسیههای غیرقانونی استفاده کردند را افشا کند بلکه نام تمام مسئولان دولت سابق که با استفاده از رانت دکترای تقلبی گرفتهاند را بیان کند.»
نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقدام استیضاح کنندگان وزیر علوم فرار رو به جلو است ادامه داد: «آنان حتی همین موضوع را نیز تکذیب و وزیر علوم را متهم میکنند. من بارها از معاون آقای فرجی دانا درخواست کردم که حداقل اسامی نمایندگان را منتشر کنند تا مردم بدانند چه کسانی به این کشور و نظام خیانت کردند و فساد علمی در کشور ایجاد کردند.هم مردم و هم اکثریت مجلس با این تخلف همراهی نمی کند.»
این نماینده مستقل در مجلس نهم در گفت و گو با تدبیر تاکید دارد: «زمانی بحث استیضاح وزیر علوم شدت گرفت که فرجی دانا بحث بورسیههای غیرقانونی را مطرح کرد. اگر من جای وزیر بودم اسامی را منتشر میکردم. رانت علمی در کشور رخ داده است و دست کمی از فساد سه هزار میلیاردی ندارد. بنابراین به مصلحت است که اسامی حتما منتشر شود، چرا که عدهای از موقعیتی که دستشان بود سوء استفاده کردند و حق سه هزار نخبه ضایع شده است تنها به دلیل اینکه ارتباطات دولتی نداشتند.»
او ادامه میدهد: «تعداد نمایندگانی که در لیست بورسیههای غیرقانونی هستند زیاد نیست.این افراد سعی کردند در مجلس یارگیری کنند تا وزیر تحت فشار قرار بگیرد و از خیر مقابله با این رانت خواری بگذرد.شک نکنید که اکثیرت مجلس با این افراد همکاری نمی کند. بیشتر این افراد مقامهای دولتی مهمی داشتند که تمام وقت بودند اما همزمان دانشجوی دکترا بودند در صورتی که دانشجوی دکترا در کشور ما دانشجوی تمام وقت است. چطور همزمان هم دانشجوی تمام وقت دکترا بودند و هم پست و مقام سیاسی داشتند. بنابراین مدرک تحصیلی آنان فاقد وجاهت قانونی است.»
قادرمرزی پییشبینی میکند که اسیتضاح فرجی دانا رای نمیآورد، میگوید: «گویا عدهای نمیخواهند کشور روی آرامش به خود ببیند و به دنبال بر هم زدن این آرامشی هستند که پس از هشت سال ایجاد شده است. هم دانشگاهیان و هم بیشتر نمایندگان متوجه این موضوع هستند این استیضاح رنگ و بوی سیاسی دارد.من مطمئن هستم که اکثیرت مجلس با اعضای جبهه پایداری در ماجرای استیضاح وزیر علوم همراهی نمی کند.»
افزودن نظر جدید