- کد مطلب : 16741 |
- تاریخ انتشار : 11 بهمن, 1396 - 11:53 |
- ارسال با پست الکترونیکی
آیا توصیههای خانم کارشناس خانواده در تلویزیون یزد، غیرشرعی است؟
در این یادداشت آمده است: ویدئویی از صحبت های یک کارشناس خانواده در شبکه استانی یزد پخش شده که علاوه بر پربازدید بودن در شبکه های اجتماعی، بازتاب های فراوانی داشته و حتی باعث عذرخواهی شبکه استانی یزد هم شده است. کارشناس خانواده این برنامه در ویدئوی 3 دقیقه ای منتشر شده از این برنامه می گوید: «کاری که از خانم ها می خواهم انجام بدهند و مطمئن هستم که در برابرش جبهه می گیرند، این است اگر می خواهند تا یک ماه مردشان شارژ باشد، از تشت آب استفاده کنند. یک تشت آب ولرم که چندتا گلبرگ روی آن ریخته یا گلاب و نمک دریایی که برای کاهش استرس خوب است در آن می ریزیم و اگر بخواهیم خیلی کولاک کنیم، به جای آب در تشت، شیر می ریزیم. سپس از شوهرتان بخواهید پاهایش را در تشت بگذارد و شروع به ماساژ پاهای وی کنید تا معجزه اش را در زندگی تان ببینید. به شوهرتان بگویید که آقایی می خواهم جادوی عشقت کنم. همان طور که ماساژ می دهید، یک بوسه هم بر پای شوهرتان بزنید. حتی اگر شاغل نیست و در خانه معطل می چرخد یا اصلا دست بزن دارد و حتی اگر معتاد هم هست ایرادی ندارد، روند ماساژ، شیر و بوسه را متوقف نکنید تا نتیجه اش را ببینید...»
۴ نکته قابل تامل درباره این ویدئو
۱- به نظر می رسد ویدئوی منتشر شده در شبکه های اجتماعی، تقطیع و بریده شده است.
۲- این کار صرفا یک سلیقه است که توسط فردی برای ابراز علاقه به همسر پیشنهاد شده است البته به نظر می رسد این پیشنهاد با فرهنگ رفتاری بسیاری از مردم ایران همخوانی نداشته باشد. م راه های بسیار بهتر دیگری هم برای ابراز علاقه وجود دارد و زن و شوهر با رفتارهای بسیار ساده تری که مطابقت بیشتری هم با فرهنگ متداول جامعه داشته باشد، می توانند به هم ابراز علاقه کنند. البته اگر رفتارهای عاطفی، درونی و با صداقت بیشتر باشد، تاثیر بیشتری بر رابطه می گذارد و رابطه بین زن و شوهر را گرم تر می کند. این رفتارهای عاطفی می تواند مستقیم یا غیر مستقیم باشد. به عنوان مثال برای رفتار غیر مستقیم می توان نمونه ای را بیان کرد: وقتی خانم لباس های شوهرش را آماده کرد، می تواند یک گل کوچک یا یک کاغذ کوچک با پیامی دل انگیز و محبت آمیز در جیب لباس شوهرش بگذارد تا وقتی در محل کار به طور اتفاقی دست شوهر به این کاغذ خورد و آن را مطالعه کرد، لبخندی حاکی از رضایت بر لبانش نقش بندد.
۳- این نکته را هم نباید از نظر دور داشت با وجود این که کار پیشنهادی در ویدئو، چندان روش جالب و تاثیر گذاری به نظر نمی رسد اما رفتار مطرود و زشتی هم نیست و اگر یک نفر چنین سلیقه ای را پسندید، مانعی برای اجرای آن وجود ندارد. استناد به روایتی که در ویدئو بود هم به نظر می رسد ارتباطی به این پیشنهاد ندارد و چسباندن این مطلب به دین و روایات هم درست نیست و این صرفا برداشت کارشناس مذکور است.
۴- در نهایت به نظر می رسد توصیه به این کار در رسانه و به صورت عام برای همه چندان جالب نیست و به هیچ کارشناسی توصیه نمی شود.
افزودن نظر جدید