- کد مطلب : 4655 |
- تاریخ انتشار : 31 خرداد, 1393 - 11:25 |
- ارسال با پست الکترونیکی
مقدم:تندروها وقتی قدرت داشتند با درفش جریان مخالف را حذف کردند
به گزارش امید به نقل از روزنو، حجتالاسلام والمسلمین "محمد مقدم" با اشاره به حملات تند اعضای جبهه پایداری به دولت یازدهم به ویژه از تریبون مجلس گفت: فقط در شگفتم از آقایانی که اعتدال را نقد میکنند؛ اینها مشخص نیست که چه چیزی را میخواهند جایگزین آن کنند.
وی افزود: لازمه اعتدال، عقلانیت، بردباری و تحمل است. اگر اعتدال باشد خشونت در جامعه دیده نمیشود و همدلی شکل میگیرد.
مقدم ادامه داد: افراط و تندروی، ثمره و حاصلش چیزی جز تفرقه نیست و حاصل تفرقه نیز درگیری و تقابل نیروهاست. آنها میدانند با وجود اعتدال، جایی برای هیاهوسالاری آنها نیست و میترسند سفرهای که در این چند ساله به واسطه شرایط خفقان گذشته چیدهاند، برچیده شود.
وی یادآور شد: اگر در جامعهای، اعتدال نفی شود، نمیتوان به ارزشهایی دست یافت که برای قوام و بقای جامعه لازم است.
این عضو مجمع روحانیون مبارز با اشاره به حماسه 24 خرداد گفت: مردم به اعتدال رأی دادند و نشان دادند که از این جریان افراطی و تنشآفرین بر حذر هستند.
وی تصریح کرد: عده کمی که با تهمت زدن، دروغ گفتن و به لجن کشیدن رقیب قصد دارند مواضع سیاسی خود را تثبیت کنند و حیات خود را ادامه دهند، هیچ راهی جز تسلیم در برابر رأی مردم در 24 خرداد 92 ندارند و تلاش آنها، آب در هاون کوبیدن است و راه به جایی نمیبرند.
مقدم در ادامه گفت: فرهیختگان سیاسی به دنبال حذف یک جریان سیاسی نیستند. تندروها زمانی که قدرت داشتند به هر شکل اعم از داغ و درفش، تهدید، دروغگویی و بستن روزنامهها، جریان مخالف را که اعتدالگرا و اصلاحطلب بود، حذف کردند.
وی در ادامه گفت: تندروها چون تحمل شنیدن صدای مخالف خود را نداشتند، دست به برخورد زدند و فضای خفقان ایجاد کردند اما دولت اعتدال نباید به مانند آنها جلوی صحبت آنها رابگیرد؛ باید فضا به گونهای باشد که در سایه اعتدال همه جریانات حرف خود را بزنند و به گوش جامعه هم برسانند. باید اجازه داد که مردم خود تصمیم بگیرند در این صورت است که مردم 24 خردادها خواهند آفرید.
معاون امور بینالملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) در مورد دولت دینی و دین دولتی گفت: نظام ما دینی است و در نظام دینی اگر اخلاق تحتالشعاع بسط قدرت قرار گیرد، هم دین را ضایع میکند و هم آن دولت، دینی نمیشود.
وی تأکید کرد: نظام باید در چارچوب اخلاق باشد. اگر همسو با اخلاق حرکت کند، آن دولت، دولت دینی میشود و به هر میزان که از اخلاق دور شوند از حکومت دینی هم فاصله میگیرند.
افزودن نظر جدید